Kringloopwinkel Putte

Ontdek tweedehands schatten in Kringloopwinkel Putte – meubels, kleding, elektronica en meer in Noord-Brabant met top beoordelingen.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag12:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-18:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
Zondag12:00-17:00

Socialmedia

In het kort:

“Vandaag moeders appartement ontruimd met fantastische service en hulp van Kringloopwinkel Putte! Ze nemen alles mee, bruikbaar of niet. Werken heel netjes en met zorg en beleid, geen beschadigingen, geen vuiligheid. Ze zorgen steeds, dat ze andere mensen en weggebruikers niet hinderen. Alert op privacy gevoelige dingen. Telkens de vraag of alles naar wens verliep. En allemaal voor een hele schappelijke prijs. Mannen, chapeau! En dank je wel!”

Ruud van Lakwijk

“Ik heb daar een mooie leder zetel gekocht prijskwaliteit zeer fantastische zetel service snel afhandeling, aan huis levering redelijk prijs het was de baas zelf die deze levering heeft gedaan een zeer vriendelijke meneer het is de moeite waard om daar langs te gaan, u vindt daar altijd gadget .levering was in Antwerpen”

Mimi Mimi

“Goeie kringloop, veel boeken en LP s voor een goeie prijs. Ook interessant voor als je op zoek bent naar servies en glazen.”

Ruben van Vessem

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Putte: Een Duurzame Schat in Noord-Brabant

Kringloopwinkel Putte is een geliefde plek voor tweedehands liefhebbers in Noord-Brabant. Gevestigd aan de Antwerpsestraat 115, biedt deze winkel een schat aan alle gangbare tweedehands spullen, waaronder meubels, kleding, huisraad, boeken en elektronica. Met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 sterren, is Kringloopwinkel Putte een favoriet van de lokale gemeenschap.

Wat Kan Je Brengen naar Kringloopwinkel Putte?

Heb je spullen die je niet langer gebruikt maar nog in goede staat verkeren? Bij Kringloopwinkel Putte kun je ze een nieuw leven geven. De winkel biedt gratis ophaalservice voor bruikbare spullen en helpt zelfs bij het bezemschoon opleveren van huizen en verhuizingen. Hierdoor kun je gemakkelijk afscheid nemen van onnodige bezittingen zonder je zorgen te maken over het verantwoord wegdoen ervan.

Waar Moet Je Op Letten in de Kringloopwinkel?

Bij het winkelen in Kringloopwinkel Putte is het belangrijk om op kwaliteit te letten. Hoewel de winkel zorgvuldig selecteert welke spullen er verkocht worden, is het altijd goed om te controleren op beschadigingen of defecten. Het assortiment van Kringloopwinkel Putte is uiterst divers en omvat boeken, computers, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschappen. Of je nu op zoek bent naar iets specifieks of gewoon wilt rondsnuffelen, er is voor ieder wat wils!

Hoe Werkt de Kringloopwinkel?

Bij Kringloopwinkel Putte is het winkelen een duurzaam proces. Door tweedehands spullen te kopen, draag je bij aan een circulaire economie en verminder je de belasting van het milieu. Daarnaast steun je met je aankopen ook diverse goede doelen die door de winkel zelf zijn uitgekozen, zoals IFAW, Stichting Dierenlot, de nationale voedselbank en Stichting Titurel. Door een bezoek te brengen aan Kringloopwinkel Putte draag je dus niet alleen bij aan je eigen portemonnee, maar ook aan het welzijn van anderen.

Programma’s, Kortingen en Andere Diensten

Naast het aanbieden van diverse tweedehands artikelen, biedt Kringloopwinkel Putte ook verschillende services aan. Zo kun je gebruik maken van de handige ophaalservice voor spullen die je niet meer nodig hebt. Daarnaast helpt de winkel bij verhuizingen en biedt zelfs de mogelijkheid om huizen bezemschoon op te leveren. Hierdoor wordt het proces van opruimen en verhuizen een stuk eenvoudiger en stressvrij.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates over duurzaam tweedehands winkelen bij Kringloopwinkel Putte? Volg ze dan op Facebook. Met regelmatige posts, kun je up-to-date blijven over nieuwe aanwinsten, evenementen en andere leuke informatie.

Kringloopwinkel Putte is de plek waar duurzaamheid en tweedehands liefde samenkomen. Kom langs en ontdek de schatten die je er kunt vinden, terwijl je tegelijkertijd iets goeds doet voor het milieu en de gemeenschap.

53 gedachten over “Kringloopwinkel Putte”

 1. ★★★★★

  Een hele fijne winkel waarbij alles overzichtelijk en netjes gesorteerd staat. Het viel me op dat de personeel/vrijwilligers wie er rond lopen zeer vriendelijk zijn en het leuk vinden om een praatje met je te maken. Zeker 5 sterren waard ga zo door!!

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Putte. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Ik heb daar een mooie leder zetel gekocht prijskwaliteit zeer fantastische zetel service snel afhandeling, aan huis levering redelijk prijs het was de baas zelf die deze levering heeft gedaan een zeer vriendelijke meneer het is de moeite waard om daar langs te gaan, u vindt daar altijd gadget .levering was in Antwerpen

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Goeie kringloop, veel boeken en LP s voor een goeie prijs. Ook interessant voor als je op zoek bent naar servies en glazen.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Vandaag moeders appartement ontruimd met fantastische service en hulp van Kringloopwinkel Putte! Ze nemen alles mee, bruikbaar of niet. Werken heel netjes en met zorg en beleid, geen beschadigingen, geen vuiligheid. Ze zorgen steeds, dat ze andere mensen en weggebruikers niet hinderen. Alert op privacy gevoelige dingen. Telkens de vraag of alles naar wens verliep. En allemaal voor een hele schappelijke prijs. Mannen, chapeau! En dank je wel!

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Putte. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Putte. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter