Kringloopwinkel vzw Reset in Heusden-Zolder

Ontdek duurzame tweedehands kleding, meubels en elektronica bij kringloopwinkel vzw Reset in Heusden-Zolder – betaalbare kwaliteit, vriendelijke service.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Ordelijke zaak, waar alles gemakkelijk te vinden is. Het personeel is in het algemeen vriendelijk. Sommige zaken zijn echt spotgoedkoop. Andere dingen vind ik dan weer aan de dure kant om tweedehands te zijn. Verbeterpuntje: ik werd een kwartier voor sluitingstijd gevraagd om naar de kassa te gaan en dit terwijl er weinig volk was (max 5 man). Dat kan ook wat later.”

Wendy Peeters

“Mooi verzorgde kringwinkel met aandacht voor seizoensgebonden artikels. Vriendelijk personeel. Doordachte presentatie van artikelen.”

Carl Nys

“Kringloopwinkel als een andere. Wil je echt een perfecte kringloopwinkel-ervaring? Hup, de auto in en naar Bree. Je ogen gaan open.”

Axel Goldstein

Meer reviews lezen…

vzw Reset: Dé Kringloopwinkel in Heusden-Zolder

Bent u op zoek naar duurzame tweedehands producten? Dan bent u bij vzw Reset in Heusden-Zolder aan het juiste adres. Deze kringloopwinkel biedt een breed scala aan kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen. Met een gemiddelde beoordeling van 3.7/5 sterren, is vzw Reset een populaire keuze onder kringloopliefhebbers.

Wat kunt u brengen naar vzw Reset?

Bij vzw Reset kunt u niet alleen terecht om unieke tweedehands artikelen te kopen, maar ook om uw eigen spullen een nieuw leven te geven. U kunt diverse items brengen, waaronder kleding, meubels, elektronica en nog veel meer. Door uw spullen te doneren aan vzw Reset maakt u niet alleen iemand anders blij, maar draagt u ook bij aan een duurzame en circulaire economie.

Waar moet u op letten bij vzw Reset?

Bij het winkelen bij vzw Reset is het belangrijk om te letten op de kwaliteit van de producten. Hoewel de items zorgvuldig worden geselecteerd voordat ze in de winkel worden geplaatst, is het altijd verstandig om de artikelen zorgvuldig te inspecteren voordat u ze aanschaft. Controleer of er eventuele beschadigingen zijn en of het artikel nog goed functioneert. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat u hoogwaardige producten aanschaft bij vzw Reset.

Hoe werkt vzw Reset?

vzw Reset hanteert een eenvoudig en transparant winkelconcept. Het biedt een breed scala aan tweedehands producten, variërend van kleding en meubels tot elektronica en meer. Bij vzw Reset kunt u betalen met zowel cash als betaalpassen, wat het gemakkelijk maakt om uw aankopen af te rekenen. Bovendien is het winkelpand rolstoeltoegankelijk, waardoor de winkel voor iedereen toegankelijk is.

Unieke programma’s, kortingen en diensten

Naast het brede assortiment aan tweedehands producten biedt vzw Reset ook unieke programma’s, kortingen en andere services. Zo organiseren ze regelmatig speciale kortingsacties en evenementen voor hun klanten. Ook hebben ze een programma waarbij ze samenwerken met lokale scholen en organisaties om mensen bewust te maken van duurzaamheid en hergebruik. Dit maakt vzw Reset niet alleen een winkel, maar ook een plek waar de gemeenschap samenkomt en zich inzet voor een betere wereld.

Voor meer informatie over vzw Reset, kunt u terecht op de LinkedIn-pagina, Facebook, of Instagram. Ook kunt u een bezoek brengen aan de website van vzw Reset voor meer informatie over de locatie, openingstijden en reviews van andere klanten.

Kortom, vzw Reset is dé kringloopwinkel in Heusden-Zolder waar u terecht kunt voor duurzame tweedehands producten. Met hun brede assortiment, unieke programma’s en inzet voor duurzaamheid, maken ze het winkelen bij vzw Reset een ware ervaring. Breng een bezoek aan vzw Reset en ontdek zelf de schatten die u kunt vinden in deze bijzondere kringloopwinkel.

156 gedachten over “Kringloopwinkel vzw Reset in Heusden-Zolder”

 1. ★★★★☆

  Nooit gaat er hier nog iets naar de kringloop. Bij ophaling van een complete zeer mooie stevige slaapkamer en vele andere dingen liep het mis . De arogante man commandeerde ons zeer onvriendelijk dat we MOESTEN meehelpen want dan was hij vlugger weg. Onbeschoft. Vervolgens zag hij dat er 1 schroefje ontbrak en weigerde de kast mee te nemen. Kast kapot was het enige wat hij kon zeggen. Na overleg met de winkel gaf men de onbeschofterik gelijk en bleef de kast staan. 1/2 uur later is de kast door een schrijnwerker voorzien van een perfecte schroef maar men kwam de kast niet meer ophalen. Ja hoor, want de winkel staat vol met prachtmeubelen. Kringloop nooit meer…

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel vzw Reset. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Kringloopwinkel als een andere. Wil je echt een perfecte kringloopwinkel-ervaring? Hup, de auto in en naar Bree. Je ogen gaan open.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Mooi verzorgde kringwinkel met aandacht voor seizoensgebonden artikels. Vriendelijk personeel. Doordachte presentatie van artikelen.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een top ervaring met vzw Reset. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan vzw Reset. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Kringloop dag werd een zware ontgoocheling. Maanden worden bij zowat alle reset winkels ex bib lp’s verkocht aan 20 cent. Vandaag werden prijzen verwijdert en worden ze plots 50 cent. Als handelszaken dit toepassen worden ze op de vingers getikt.mijn opmerking beviel niemand aan de kassa en als verantwoordelijken dan nog gaan staan liegen is dit voor mij totaal onaanvaardbaar. Dat men goede spullen achter houdt om dan duur te kunnen verkopen op een speciale dag is eigenlijk al niet aanvaardbaar omdat we zo het originele doel voorbij schieten van sociaal werk. Alles wordt gratis geschonken en nu lijken deze dagen een veredelde antiek winkel !!

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel vzw Reset. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel vzw Reset. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Personeel aan de kassa is meestal onbeleefd en verandert de prijzen. Personeel in de winkel zelf heel beleefd. Meerdere keren hier iets gekocht, meestal kleine prulletjes maar af en toe ook een grote bloempot of vaas. Tot nu toe al drie keer voorgehad dat ze aan de kassa zeggen oei dit stickertje geeft 80 cent (of 1 euro, of 1,5 euro) aan, neenee dat kan niet, dat is te weinig, ik ga er 2,50 euro van maken. Vandaag een vierde keer meegemaakt, Twee houten objecten hadden geen prijs (behalve een gescheurde sticker waar je ,30 zag). Ik vroeg de juiste prijs aan een bediende dichtbij en kreeg dan te horen dat het 0,30 euro per stuk moet zijn en wordt er een sticker op geplakt. Ik neem ze alle twee mee naar de kassa en dan is het eerste probleem de kleur van de sticker (is voor een speciaal event op zaterdag, rond tuinieren) en daarna zeggen ze dat ze prijs ook niet klopt. Dat ik het wel kan kopen voor 2,50 per stuk. Dan maar gezegd dat ik het niet meer wil. Voorbeeld onbeleefd: mevrouw aan de kassa is met een collega een vreemde taal aan het spreken, dus wacht ik tot ze mij aanspreekt want ik heb geen idee waar ze over spreken. Na 3 minuten wachten kijkt ze naar mij en zegt ze alle meneer, doe voort, we staan hier niet voor niets. Het is meestal dezelfde vrouw aan de kassa en ik moet zeggen dat het aan de kassa keer op keer een domper is na een fijn bezoek aan de winkel. In vergelijking met de kringloop in Houthalen is het een wereld van verschil.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel vzw Reset. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel vzw Reset. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter