Vindingrijk Kringloop in Den Bosch

Ontdek duurzaam shoppen bij Vindingrijk Kringloop ‘s-Hertogenbosch – tweedehands boeken, meubels, kleding en meer in uitstekende staat!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Vriendelijke medewerkers en gebruikte en goede spullen kan je er altijd brengen”

Hans van Ettekoven

“Groot kringloop, veel dames kleding ik heb hier veel leuke dingetjes gekocht.”

Avva a a yv

“They have good furniture that they repair and put on sale at a good price”

Joan Olles

Meer reviews lezen…

Vindingrijk Kringloop: Duurzaam Winkelen in ‘s-Hertogenbosch

Wat kan je brengen naar de kringloopwinkel?

Vindingrijk Kringloop in ‘s-Hertogenbosch, ook bekend als Vindingrijk Kringloop Den Bosch, is een geweldige plek om je tweedehands artikelen een nieuw leven te geven. Als je spullen over hebt die je niet meer gebruikt, kan je ze naar deze kringloopwinkel brengen. Het is prettig als je de spullen zo schoon mogelijk inlevert. Voor meer informatie over de innametijden kan je de website van Vindingrijk Kringloop Den Bosch raadplegen.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Wanneer je bij Vindingrijk Kringloop Den Bosch gaat winkelen, is het belangrijk om op zoek te gaan naar kwalitatieve items. Iets kan tweedehands zijn, maar dat betekent niet dat het onbruikbaar is. Controleer de artikelen zorgvuldig op eventuele beschadigingen of defecten voordat je besluit iets te kopen. Door slim te winkelen bij de kringloopwinkel kan je hoogwaardige producten tegen een fractie van de prijs vinden.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Vindingrijk Kringloop Den Bosch is een werk- en ontwikkelbedrijf van Weener XL. Deze organisatie zet zich in voor een beter milieu en biedt dagelijks werk aan 115 medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het assortiment van deze kringloopwinkel is divers en omvat onder andere boeken, meubels, kleding, fietsen, huishoudelijke apparaten en vintage items. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen duurzaam, maar kan ook nog eens voordelig zijn.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Vindingrijk Kringloop Den Bosch biedt verschillende diensten en faciliteiten om jouw winkelervaring nog beter te maken. Je kan er gemakkelijk betalen met PIN, en als je jouw aankopen niet kunt dragen, kan je gebruik maken van de bezorgservice. Voor het inleveren van goederen kan je bij de koffiehoek terecht. Deze kringloopwinkel is rolstoeltoegankelijk en heeft toiletten voor klanten. Ook bieden ze een ophaalservice aan, dus als je grote artikelen hebt die je niet kunt vervoeren, kan Vindingrijk Kringloop Den Bosch ze bij je thuis ophalen.

Volg Vindingrijk Kringloop Den Bosch op social media

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en de updates van Vindingrijk Kringloop Den Bosch? Volg deze kringloopwinkel dan op Facebook en Instagram. Op deze social media kanalen kan je alle informatie vinden over duurzaam tweedehands winkelen en profiteren van eventuele kortingsacties.

Of je nu spullen wilt brengen, winkelen of gewoon wilt genieten van een duurzame winkelervaring, Vindingrijk Kringloop Den Bosch is de plek waar je moet zijn. Ga er eens langs en ontdek de schatten die je er kunt vinden. Help het milieu en geniet van geweldige deals bij deze kringloopwinkel in ‘s-Hertogenbosch.

316 gedachten over “Vindingrijk Kringloop in Den Bosch”

 1. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Vindingrijk . Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Ik kwam er regelmatig maar de parkeerplaats is steeds vaker vol. Ik was maandag in de buurt en kon geen plek vinden dus ben maar weer weggegaan.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Ze zijn altijd al prijzig geweest maar goed de winkel ziet er ook wel strak en netjes uit. Helaas zijn de prijzen afgelopen tijd enorm omhoog gegaan. Spullen die van de Primark, Zeeman of Shein komen zijn nog duurder dan nieuw bij de winkel zelf! Het is geen winkel meer voor mensen met een kleine portemonee waar oorspronkelijk de winkel voor bedoeld was…..

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  deze kringloop is echt heel duur en ze hebben vaak niks leuks, laatste keer dat ik er was was het bijna leeg. personeel is intimiderend en niet vriendelijk. ik kom hier niet meer, helaas.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Vindingrijk . Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Vindingrijk vind ik een leuke nette winkel om te shoppen. Prijzen zijn wel heel erg verhoogd de laatste tijd. Ruim assortiment en vaak slaag ik ook wel voor iets leuks. Ik vind het jammer, dat ze een kassamedewerker hebben, die zeer klantonvriendelijk is. Er kan geen lach of een begroeting/gedag van af. Heel kribbig en smijt zo de bon voor je neus. Als ik het goed hoorde heet ze Nada??? Ze staat heel vaak achter de kassa. Wat een zonneschijn is dat, maar niet heus. Zij maakt de winkelervaring niet leuk, ik zou haar lekker in het magazijn laten werken of laten aanvullen, fijn klantcontact is niet aan haar besteed. Er loopt een heel vrolijk meisje met bril bij de kleding, daar kan ze een voorbeeld aan nemen. Qua winkel zou ik het 4 sterren geven, maar door deze kassamedewerker helaas een 2.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Het is niet meer wat het geweest is, als oud medewerker spreek ik uit ervaring, de luxe van de woonboulevard is er vanaf, het is een B locatie geworden. Ik oordeel niet over het personeel, die hebben gewoon een hele slechte werkgever, en de werkdruk is hoog, de prijzen, dat is een ander iets, die zijn net zo duur als in sommige winkels, maar daar is het nieuw, en dat niet alles wat binnenkomt in de winkel verschijnt, is ook te begrijpen, de medewerkers zijn zwaar onderbetaald, en erg bang om hun baantje te verliezen. Curiosa is vaak weinig aanwezig, de boeken, maar vooral de CDs & DVDs daarentegen zijn in zulk enorme mate aanwezig, dat je ze slechts met moeite kunt bekijken, dat is erg jammer, fietsen meestal volop, maar gebruikt, goedkoper bij de fietsenmaker.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter