Kringloopwinkel Van Oud Naar Nieuw in Brummen

Ontdek duurzame schatten in Brummen’s Van Oud Naar Nieuw kringloopwinkel – boeken, meubels, kleding en muziek wachten op jou!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-16:00
Dinsdag10:00-16:00
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Hallo, Mijn petje af, voor deze prachtige kringloopwinkel. Goed gesorteerd in de schappen en goed overzichtelijk. Ik vind er altijd wel iets. Vooral de verf = zeer goed. mvg gerrit.”

Gerrit Breukelman

“Erg overzichtelijke kringloop die zich daar niet zo lang geleden gevestigd heeft. Niet heel groot maar wel gezellig. En leuk personeel !”

Марија

“Een gezellige winkel met veel diversiteit, de prijzen zijn echte ”kringloop prijzen”. Vriendelijke mensen en erg behulpzaam.”

Thal Stubbe

Meer reviews lezen…

Van Oud Naar Nieuw: Dé Kringloopwinkel in Brummen

Ben je op zoek naar een avontuur in de wereld van duurzaam winkelen? Dan is Van Oud Naar Nieuw dé plek voor jou! Deze kringloopwinkel, gelegen in het pittoreske Brummen, biedt een breed scala aan tweedehands artikelen. Van boeken en meubels tot kleding en muziek, je vindt het allemaal bij Van Oud Naar Nieuw. Ontdek hier wat je kunt verwachten bij een bezoek aan deze unieke kringloopwinkel.

Wat kan je naar de kringloopwinkel brengen?

Van Oud Naar Nieuw verwelkomt graag jouw bruikbare spullen. Heb je boeken die je niet langer nodig hebt, meubels die een nieuw thuis kunnen gebruiken, of kleding die je niet meer draagt? Breng ze naar Van Oud Naar Nieuw en geef ze een tweede leven. Niet alleen draag je bij aan duurzaam winkelen, maar je helpt ook de lokale gemeenschap.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij de kringloop?

Bij het winkelen bij Van Oud Naar Nieuw zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste, let altijd goed op de kwaliteit en conditie van de producten. Hoewel alles zorgvuldig wordt gecontroleerd voordat het in de winkel wordt geplaatst, is het belangrijk om zelf ook te inspecteren. Ten tweede, wees alert op unieke vondsten. Kringloopwinkels hebben vaak verborgen schatten die je nergens anders zult vinden. Dus neem de tijd om rond te snuffelen en wie weet wat voor interessante items je tegenkomt!

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Van Oud Naar Nieuw hebben ze een uniek programma genaamd “Van Oud Naar Design”. Dit programma richt zich op het upcyclen van oude meubels en het omtoveren tot designstukken. Het atelier van de kringloopwinkel is een bron van creativiteit waar getalenteerde ambachtslieden de meubels transformeren. Ook biedt Van Oud Naar Nieuw andere services, zoals het verkopen van tweedehands artikelen via Marktplaats. Dus zelfs als je niet in de buurt van de winkel bent, kun je nog steeds genieten van het leuke aanbod.

Nieuwsgierig geworden?

Van Oud Naar Nieuw is gevestigd aan de Kampweg 46, 6971 XE in Brummen. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag, van 10:00 tot 16:00 uur. Voor rolstoelgebruikers is er een rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid beschikbaar. Mis geen enkele update over Van Oud Naar Nieuw en volg de kringloopwinkel op Facebook om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen. Dus, breng een bezoek aan Van Oud Naar Nieuw en ontdek de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft. Duurzaam winkelen was nog nooit zo leuk!

35 gedachten over “Kringloopwinkel Van Oud Naar Nieuw in Brummen”

 1. ★★★★★

  ik vind bij de dvds dat er heel weinig tot niet gechiedenis dvds zijn met het beeld een geluid logo daar mogen ze best veel meer van hebben een wel zonder krassen 100% in goede staat. als mensen ze kwijt willen moeten ze het naar de kringloopwinkel brengen niet op marktplaats dan kan ik ze kopen ook treinen dvds zie ik niet ligen erg jammer verder erg aardig personeel groeten dennis

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top ervaring bij Van Oud Naar Nieuw. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Van Oud Naar Nieuw. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  duur . prijzen zijn niet leuk meer. oude audio wat niet van deze tijd is . .. kleren . kun je bij goedkope kledingwinkels voor zelfde geld kopen. wie deze prijzen bedenkt is niet van deze tijd .

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Van Oud Naar Nieuw. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Van Oud Naar Nieuw. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Erg overzichtelijke kringloop die zich daar niet zo lang geleden gevestigd heeft. Niet heel groot maar wel gezellig. En leuk personeel !

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Van Oud Naar Nieuw. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter