Kringloopwinkel Twadde Kâns in Burgum

Ontdek unieke tweedehands vondsten bij Twadde Kâns – topkwaliteit kleding, boeken, speelgoed en meer in Burgum’s gezellige kringloopwinkel.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Een kleine winkel, maar wel alles is aanwezig. Prijzen vind ik reëel, komen veelal overeen met andere kringloopwinkels. En net als bij andere kringloopwinkels kost het ene schaaltje € 1,75 en een ander schaaltje, dat nota bene groter, is €0,75. Toch een paar leuke dingetjes gescoord. Geen 5 sterren vanwege de minimale grootte.”

Kaatje Kaatje

“Dit is prachtig aangelegd met leuke dingen om te kopen. Zeer vriendelijk personeel. Een echte traktatie voor ons die Britten bezoeken!”

David Rogers

“In tegenstelling tot de Jelle hiervoor was onze ervaring zeer positief. Prima prijzen en aardige mensen”

Jelle Edens

Meer reviews lezen…

Twadde Kâns: De Kringloopwinkel in Burgum

Ben je op zoek naar een unieke winkelervaring waar je schatten kunt vinden zonder de bank te breken? Dan is Twadde Kâns dé plek voor jou. Gevestigd aan de Meester W.M. Oppedijk van Veenweg 3 in Burgum, is deze kringloopwinkel een ware schatkamer vol met tweedehands goederen van hoge kwaliteit.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Twadde Kâns kun je terecht met diverse spullen die je niet langer gebruikt. Heb je kleding die je niet langer draagt, huishoudelijke artikelen of zelfs elektronica die je niet meer gebruikt? Breng ze dan naar de kringloopwinkel. Hier krijgen je spullen een tweede kans en worden ze verkocht tegen betaalbare prijzen.

Waar moet je op letten bij het winkelen in de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in de kringloop is het belangrijk om goed op te letten. Hoewel de meeste items van goede kwaliteit zijn, is het verstandig om elk item zorgvuldig te inspecteren voordat je het koopt. Let ook op eventuele beschadigingen en controleer of elektronica goed werkt voordat je het aanschaft. Met een beetje geluk vind je unieke items die je nergens anders kunt vinden.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Twadde Kâns kun je tijdens openingstijden op maandag tot en met zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur terecht om te winkelen. Helaas is de winkel op zondag gesloten. Twadde Kâns is rolstoelvriendelijk, met een toegankelijke ingang en parkeervoorzieningen.

Het personeel van Twadde Kâns staat altijd klaar om je te helpen. Ze zijn vriendelijk en behulpzaam, en zorgen ervoor dat je winkelervaring aangenaam en probleemloos verloopt.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Twadde Kâns biedt meer dan alleen winkelen. Ze hebben ook verschillende programma’s en diensten om klanten op een speciale manier te bedienen. Zo hebben ze een extra kledingverkoop waar je nette zomerkleding kunt vinden voor jong en oud. Naast kleding verkoopt de winkel ook boeken, speelgoed en huishoudelijke artikelen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en evenementen van Twadde Kâns? Volg ze dan op Facebook, LinkedIn en Instagram.

Dus, als je op zoek bent naar betaalbare schatten en duurzame shoppingopties, breng dan een bezoek aan Twadde Kâns, dé kringloopwinkel in Burgum. Je zult versteld staan van wat je zult vinden!

62 gedachten over “Kringloopwinkel Twadde Kâns in Burgum”

 1. ★★★☆☆

  Een knusse kringloop met veel spullen! Ik werd heel enthousiast van de inrichting en de creatieve ideeen (zie foto). Je kan hier een kopje koffie halen voor een euro tijdens het winkelen. In eerdere reviews las ik dat ze heel duur zijn, naar mijn ervaring ben ik het hier niet mee eens. Ja, sommige prijzen vallen wat hoger uit, maar daarintegen zijn andere prijzen weer heel goedkoop.

  Beantwoorden
 2. ★★★☆☆

  Prijzen in het speciale rek veel te duur,maar het ergste is dat je niet naar het toilet mag!,als enigste kringloop in friesland !

  Beantwoorden
 3. ★★★☆☆

  Netjes. Maar voor gekregen goederen zijn ze voor de minima wel heel erg duur. Dit is niet het concept van een kringloopwinkel. Advies niet heen gaan.

  Beantwoorden
 4. ★★★☆☆

  Prima winkel wat betreft aanbod en indeling, echter zijn de prijzen voor praktisch alles wat ze verkopen behoorlijk aan de hoge kant. Ik ben best bereid iets meer te betalen dan bij de gemiddelde kringloop maar dit is wel wat veel van het goede. Overigens erg vriendelijk personeel.

  Beantwoorden
 5. ★★★☆☆

  Klein, wel netjes maar erg duur voor een 2dehands winkel.. soms zelfs duurder dan nieuw , zoals mandjes van de action die 50 cent kosten 2 euro voor vragen.. en zie de fotos… sorry maar nieuwprijs was 50 cent.. zelfs een gratis boeken zien liggen waar ze nog geld voor vragen.

  Beantwoorden
 6. ★★★☆☆

  Een uitstekende ervaring bij Twadde Kâns. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 7. ★★★☆☆

  Ruime nette indeling! Zeer overzichtelijk. De pashokjes zijn daarentegen erg klein. Nauwelijks ruimte om in te bewegen, zeker in de winter met een dikke winterjas aan. Ook geen stoel in het pashokje. Een gemiste kans gezien er zoveel ruimte in de winkel is.

  Beantwoorden
 8. ★★★☆☆

  Krankzinnig hoog geprijsd. Snap niet wie het verzint om meer dan de nieuwprijs voor sommige dingen te vragen.

  Beantwoorden
 9. ★★★☆☆

  Bare and little range and high prices. I expected more choice, a bit too neat. Sometimes more expensive than new ones in the store. Not everyone knows about prices. Shame.

  Beantwoorden
 10. ★★★☆☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Twadde Kâns. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter