Kringloopwinkel St. Woord en Daad in Geldermalsen

Ontdek betaalbare schatten in Geldermalsen bij St. Woord en Daad – kleding, meubels, speelgoed en meer bij deze kringloopwinkel!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

St. Woord en Daad: De Kringloopwinkel in Geldermalsen

St. Woord en Daad is een geweldige kringloopwinkel gevestigd in het pittoreske Geldermalsen. Deze winkel fungeert als een belangrijke bron voor de lokale gemeenschap en biedt verschillende programma’s en services aan. Ben je benieuwd wat je kunt brengen naar de kringloopwinkel en waar je op moet letten tijdens het winkelen? Lees dan snel verder!

Wat kun je brengen naar St. Woord en Daad?

Deze kringloopwinkel verwelkomt graag diverse items die nog in goede staat verkeren. Je kunt denken aan kleding, schoenen, boeken, meubels, huishoudelijke apparaten, speelgoed en nog veel meer. Door je spullen te doneren aan St. Woord en Daad, draag je niet alleen bij aan het milieu, maar help je ook de lokale gemeenschap. Jouw donaties worden namelijk verkocht tegen betaalbare prijzen aan mensen die op zoek zijn naar voordelige en kwalitatieve spullen. Een win-winsituatie!

Waar moet je op letten bij het winkelen bij St. Woord en Daad?

Als je gaat winkelen bij St. Woord en Daad, is het belangrijk om te weten waar je op moet letten. Hoewel alle items zorgvuldig geselecteerd worden, is het raadzaam om goed te controleren of de spullen in goede staat verkeren. Controleer bijvoorbeeld of er geen beschadigingen of ontbrekende onderdelen zijn bij meubels en elektronica. Daarnaast is het handig om te weten dat St. Woord en Daad verschillende kortingsacties en themadagen heeft. Houd hun website en sociale media in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen en speciale evenementen.

Hoe werkt St. Woord en Daad?

De werking van St. Woord en Daad is eenvoudig en effectief. Zodra je jouw donaties hebt afgeleverd bij de kringloopwinkel, worden ze gesorteerd en geprijsd door het vriendelijke personeel. Vervolgens worden de items zorgvuldig in de winkel geplaatst en op een overzichtelijke manier gepresenteerd. Bij St. Woord en Daad weet je dat je altijd waar voor je geld krijgt, aangezien ze alleen kwalitatieve spullen aanbieden. Bovendien ondersteun je met elke aankoop deze waardevolle stichting, die zich inzet voor het verbeteren van de wereld.

St. Woord en Daad biedt nog meer dan alleen een kringloopwinkel. Ze hebben ook unieke programma’s, zoals MijnWoordenDaad, een online platform waar je nieuws, verhalen en vacatures kunt vinden. Daarnaast hebben ze een rolstoeltoegankelijke parking, waardoor de winkel toegankelijk is voor iedereen.

Wil je meer weten over St. Woord en Daad en hun fantastische initiatieven? Bezoek dan hun website hier. Ze zijn ook te vinden op LinkedIn, Facebook en Twitter. Kom langs bij St. Woord en Daad in Geldermalsen en ontdek zelf de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft!

Keywords: Kringloop Geldermalsen, Kringloopwinkel Geldermalsen

Laat hieronder een review achter