Kringloopwinkel St. Woord en Daad – Comité Urk

Ontdek unieke tweedehands vondsten bij St. Woord en Daad in Urk – kleding, meubels, elektronica, boeken en speelgoed.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Naar omstandingen redelijke brood bestelling maar lag gedeelte klaar”

maarten post

“Ben er niet geweest maar wel GOED”

Maarten Post

Meer reviews lezen…

St. Woord en Daad – Comité Urk: Dé Kringloopwinkel in Urk

De kringloopwinkel St. Woord en Daad – Comité Urk is dé plek in Urk, Flevoland, waar je terecht kunt met spullen die je niet meer nodig hebt en waar je op zoek kunt gaan naar unieke items. Gevestigd aan de Schelpenhoek 95, is deze kringloopwinkel een actieve vestiging van de stichting St. Woord en Daad. Ze hebben als hoofddoel het inzamelen van geld voor goede doelen.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij St. Woord en Daad – Comité Urk kun je allerlei spullen brengen die nog in goede staat verkeren. Denk hierbij aan kleding, meubels, elektronica, boeken, speelgoed en nog veel meer. Door jouw bijdrage kunnen ze deze goederen een tweede leven geven en tegelijkertijd geld inzamelen voor het goede doel.

Waar moet je op letten bij het winkelen?

Als je gaat winkelen bij St. Woord en Daad – Comité Urk, is het belangrijk om op bepaalde zaken te letten. Omdat het een kringloopwinkel betreft, kunnen de aangeboden producten variëren. Het is daarom handig om regelmatig een bezoekje te brengen, zodat je niets misloopt. Wees alert op eventuele beschadigingen of defecten voordat je iets koopt. Zo kun je er zeker van zijn dat je tevreden bent met je aankoop.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij St. Woord en Daad – Comité Urk werken ze volgens het principe van recycling en hergebruik. Nadat je spullen hebt ingeleverd, worden deze gesorteerd op bruikbaarheid. Vervolgens worden ze schoongemaakt en zorgvuldig geprijsd. De artikelen komen dan terecht in de winkel, waar je ze tegen een betaalbare prijs kunt kopen. Door te winkelen bij de kringloopwinkel draag je niet alleen bij aan een duurzamere wereld, maar steun je ook het goede doel.

Unieke programma’s, kortingen en diensten

St. Woord en Daad – Comité Urk heeft verschillende unieke programma’s en diensten waar je gebruik van kunt maken. Zo organiseren ze regelmatig speciale acties en kortingsdagen, waarbij je kunt profiteren van extra voordelige prijzen. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om gebruikte goederen op te laten halen bij jouw thuis. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld grote meubelstukken wilt doneren.

Kortom, St. Woord en Daad – Comité Urk is een kringloopwinkel in Urk waar je terecht kunt met spullen die je niet meer nodig hebt, en waar je kunt snuffelen naar unieke items. Door jouw bijdrage help je niet alleen het milieu, maar steun je ook het goede doel. Breng dus zeker een bezoekje aan deze gezellige kringloopwinkel in Urk, Flevoland.

Meer informatie over kringloopwinkels in Flevoland: https://www.kringloop-info.nl/flevoland/

Meer informatie over de kringloopwinkel in Urk: https://www.kringloop-info.nl/flevoland/urk-flevoland/

3 gedachten over “Kringloopwinkel St. Woord en Daad – Comité Urk”

  1. ★★★★★

    Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel St. Woord en Daad – Comité Urk. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter