Kringloopwinkel Opnieuw & Co Rotterdam

Breng uw tweedehands boeken, meubels, kleding, elektronica en fietsen naar Opnieuw & Co Rotterdam voor duurzaam winkelen en hergebruik.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:30
Dinsdag09:30-17:30
Woensdag09:30-17:30
Donderdag09:30-17:30
Vrijdag09:30-17:30
Zaterdag09:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Met binnenkomst ziet het een beetje rommelige uit. De indeling kan anders qua looprichting. Personeel waren vriendelijk, en behulpzaam, expres aan verschillende personeelsleden wat dingen gevraagd, want er liepen er aardig wat voor een zaterdag. Personeel achterin bij de koffie/thee waren vrolijk, vriendelijk en erg behulpzaam. Maken een leuk praatje met de mensen, waardoor het wat prettig aanvoelt. Maar ook de lattemachiato smaken lekker. Lekkerder dan bij sommige cafetaria’s in Rotterdam centrum. En ook deze prijzen in deze koffie corner is redelijk aan de goede, lage kant Qua mannenkleding mag er wel meer zijn en vrouwen kleding minder en wat beter ordenen. Daardoor ziet het er erg rommelig en onoverzichtelijk uit. Qua prijzen is deze kringloop aan de redelijke kant, niet al te hoog iig. En natuurlijk kan het altijd wel goedkoper, want deze spullen zijn allemaal giften/geschenken en hierop plakken ze een prijskaartje eraan vast. Er is ook een goede lift aanwezig voor rolstoelgebruikers, rotators en babywagens. Al met al is deze kringloopwinkel zeker aan te raden voor een zaterdagje te vullen om er even tussenuit te gaan. En ga vooral even gezellig een bakkie doen bij de coffee-corner achterin.”

B – KOS

“Fijne kringloopwinkel! Aan de achterzijde de plek waar je de spullen kunt inleveren auto kan tot voor de deur en grote parkeerplaats. De winkel is ruim opgezet en waar ik heel blij van werd, boven staat alles op kleur en dat wordt beneden bij de kleding ook gedaan! Heerlijk om zo af en toe even binnen te stappen en kringloopgelukjes te shoppen!”

Saskia

“Een geweldige plek om bijna alles tweedehands te vinden. Het is ook een goede plek om rond te snuffelen, zoals naar een museum gaan. Ik ben er al een hele tijd niet meer geweest vanwege Covid. Prijzen lijken een beetje hoger te zijn dan toen ik daar voor het laatst was, wat het punt van de plaats enigszins vermindert.”

andrew chisholm

Meer reviews lezen…

Opnieuw & Co Rotterdam: Duurzaam Winkelen in de Maasstad

Wat kan je brengen naar de kringloopwinkel?

Opnieuw & Co Rotterdam is een bekende kringloopwinkel in Rotterdam waar je allerlei tweedehandsspullen kunt brengen. Of je nu boeken, meubels, kleding, elektronica, of zelfs fietsen hebt, deze kringloopwinkel neemt graag jouw gebruikte spullen in. Op die manier geef je jouw spullen een tweede leven en draag je bij aan een duurzamere wereld.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van Opnieuw & Co Rotterdam is het belangrijk om goed op prijzen en het assortiment te letten. Veel reviews noemen namelijk de betaalbare prijzen en het ruime aanbod van de winkel. Je kunt hier leuke koopjes vinden, dus het is zeker de moeite waard om regelmatig een kijkje te nemen. Let ook op de vriendelijke medewerkers, die je graag helpen met eventuele vragen.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Opnieuw & Co Rotterdam werkt volgens het principe van hergebruik. Goederen die worden ingebracht, worden gecontroleerd en schoongemaakt voordat ze in de winkel worden geplaatst. Op deze manier biedt de kringloopwinkel kwalitatieve tweedehandsspullen aan voor een schappelijke prijs. Bovendien ondersteun je met je aankopen ook nog eens het goede doel, want Opnieuw & Co Rotterdam is onderdeel van Opnieuw & Co.

Naast het winkelen heeft Opnieuw & Co Rotterdam ook allerlei andere diensten en faciliteiten. Zo bieden ze een bezorgservice, inname van goederen en een handige ophaalservice. Je kunt dus gemakkelijk spullen kwijt die je niet meer nodig hebt. Daarnaast is er ook een parkeerplaats aanwezig, zodat je zonder zorgen kunt winkelen.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Opnieuw & Co Rotterdam biedt naast het reguliere assortiment ook een aantal unieke programma’s en services aan. Zo hebben ze een eetgelegenheid waar je even kunt ontspannen onder het genot van een kopje koffie. Daarnaast hebben ze regelmatig interessante kortingen en acties, waardoor je nog voordeliger kunt winkelen. Ook is de winkel rolstoelvriendelijk, met een toegankelijke ingang, lift en parkeergelegenheid.

Volg Opnieuw & Co Rotterdam op Facebook en Instagram voor de laatste updates over duurzaam tweedehands winkelen.

Ben je nieuwsgierig naar andere kringloopwinkels in Zuid-Holland? Neem dan een kijkje op https://www.kringloop-info.nl/zuid-holland voor een overzicht. Wil je weten welke kringloopwinkels er in Rotterdam te vinden zijn? Bekijk dan https://www.kringloop-info.nl/zuid-holland/rotterdam-zuid-holland.

Met Opnieuw & Co Rotterdam draag je niet alleen bij aan een duurzamere wereld, maar ook aan het goede doel. Bezoek deze kringloopwinkel en ontdek de vele schatten die hier te vinden zijn.

263 gedachten over “Kringloopwinkel Opnieuw & Co Rotterdam”

 1. ★★★★★

  Voorbeeldige kringloopwinkel met goede inrichting, veel variatie, zeer goed personeel en genoeg moois en bruikbaars voor leuke prijzen. Jammer dat er regelmatig knopjes en embleempjes van spullen af gejat worden maar daar kan de winkel niets aan doen.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Opnieuw & Co Rotterdam. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Fijn bedrijf om nog goed bruikbare goederen beschikbaar te stellen voor anderen. Vriendelijk personeel en ruim assortiment. Aanrader.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Wie de prijzen bepaald is niet helemaal goed! Jullie zijn een kringloopwinkel en geen antiek winkel of gewone winkel, de prijzen liggen nog hoger dan in normale winkel. Een eetkamer stoel van leer, wel tweedehands, 275, euro ,denk jullie nu echt dat je dit verkopen kan voor deze prijs? Alles even duur, behalve de glazen en kleingoed. Kleding ook absurd duur, voor een oud vod vraagt men gewoon 4 euro, zeeman heb je nieuw voor minder. Maar dit is geen kringloopwinkel meer. Wat dient jullie doel? Je krijgt de spullen voor noppes en dan zulke prijzen vragen, gewoon te belachelijk voor woorden. Mensen die een kleine beurs hebben, kunnen beter naar de action… Het is ronduit schandalig! En dan je niet contant kan betalen omdat mensen niet kunnen rekenen, ook belachelijk, contant geld is nog steeds een wettig betaalmiddel. Geef ze een reken machientje of misschien ligt die nog ergens tussen de rest van de zooi. Nou ,jullie helpen jezelf om zeep!

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Opnieuw & Co Rotterdam. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Super friendly staff, I needed assistance with a medical device and they help me at the earliest I m very grateful for this. In addition, the store is very well organised and pleasant to visit all in all I could not be happy with my experience at Again & Co I highly recommended visiting this second hand store

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Opnieuw & Co Rotterdam. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Erg onvriendelijk personeel, ik kwam langs om wat tweedehands spullen af te geven en vervolgens hoor ik sodemieter maar op (tegen me spullen) en gooien ze prima instaat bijna all me spullen weg

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Leuk kringloop winkel! Soms echt gave spulletjes.. ik heb daar heel vaak kookboeken gekocht wat in de winkel bv 20 euro kost en daar 3.50 dus mooi meegenomen!

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Grote goede 2e handswinkel. Mooie spullen, banken, tafels, kleding, keukenspullen, boeken, heel veel voor weinig. Toilet aanwezig en ook klein restaurantje voor koffie en tosti. Kom hier graag, soms koop ik iets en soms ook niet.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Met binnenkomst ziet het een beetje rommelige uit. De indeling kan anders qua looprichting. Personeel waren vriendelijk, en behulpzaam, expres aan verschillende personeelsleden wat dingen gevraagd, want er liepen er aardig wat voor een zaterdag. Personeel achterin bij de koffie/thee waren vrolijk, vriendelijk en erg behulpzaam. Maken een leuk praatje met de mensen, waardoor het wat prettig aanvoelt. Maar ook de lattemachiato smaken lekker. Lekkerder dan bij sommige cafetarias in Rotterdam centrum. En ook deze prijzen in deze koffie corner is redelijk aan de goede, lage kant Qua mannenkleding mag er wel meer zijn en vrouwen kleding minder en wat beter ordenen. Daardoor ziet het er erg rommelig en onoverzichtelijk uit. Qua prijzen is deze kringloop aan de redelijke kant, niet al te hoog iig. En natuurlijk kan het altijd wel goedkoper, want deze spullen zijn allemaal giften/geschenken en hierop plakken ze een prijskaartje eraan vast. Er is ook een goede lift aanwezig voor rolstoelgebruikers, rotators en babywagens. Al met al is deze kringloopwinkel zeker aan te raden voor een zaterdagje te vullen om er even tussenuit te gaan. En ga vooral even gezellig een bakkie doen bij de coffee-corner achterin.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Regelmatig geweest (met onze zoon van een jaar oud) voordat we uit Rotterdam zijn verhuisd. Ruim aanbod, ook voor kinderen. Check ook zeker de boeken- en tijdschriften en neem als je de tijd hebt wat te drinken in koffiehoek.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Opnieuw & Co Rotterdam. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter