Kringloopwinkel Opnieuw & Co Ridderkerk

Ontdek duurzame schatten in Opnieuw & Co Ridderkerk: kringloop vondsten van kleding tot meubels. Winkel groen en bespaar!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:30
Dinsdag09:30-17:30
Woensdag09:30-17:30
Donderdag09:30-17:30
Vrijdag09:30-17:30
Zaterdag09:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Net een nieuw pand, ziet er heel netjes uit! Ook een handige lift vlakbij de ingang (stond wel bij dat ‘ie niet geschikt is voor scootmobiels) Lekker ruim opgezet en alles duidelijk op categorie. De prijsstijging is ook hier merkbaar, maar dat is denk ik niet te voorkomen. Parkeergelegenheid op eigen terrein is gering. Bij het oprijden is de linkerzijde voor het afgeven van spullen. Buiten het hek is vaak ook nog wel een mogelijkheid om je auto kwijt te kunnen.”

Roos

“Het is een tweedehands winkel waar je bijna alles kunt vinden, twee verdiepingen maar de tweede verdieping is halve verdieping. Elektronica is een beetje duur, maar erg schoon. Er is een grote verscheidenheid aan producten in de winkel en als je weet wat je zoekt, vind je het meteen. Ik kan zeggen dat de schoonmaak van de winkel ruim voldoende is en dat de luchtcirculatie in de winkel ook erg goed is omdat er voldoende ruimte tussen de producten is.”

Ergün Korkmaz

“Personeel altijd behulpzaam en super vriendelijk. Prijzen bij elke bezoek zijn helaas steeds hoger:( Kleiding van Primark soms duurder dan van Mango of Mexx.. t is eigenlijk niet de bedoeling maar ok :( Het begint zo te worden dan voordelig is om naar gewone winkel te gaan en daar een nieuwe kleiding kopen die nog vaak flink afgeprijsd zijn. :( Heel jammer :(“

Monika Ludwikowska

Meer reviews lezen…

Opnieuw & Co Ridderkerk: Voor Duurzaam Winkelen in Ridderkerk

Opnieuw & Co Ridderkerk is een kringloopwinkel die je kunt vinden in Ridderkerk, een stad in Zuid-Holland. Deze winkel is de ideale bestemming voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Met een winkeloppervlakte van 800 m2 vind je hier een breed scala aan tweedehands spullen. Of je nu op zoek bent naar boeken, computers, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed of gereedschappen, bij Opnieuw & Co Ridderkerk is er voor ieder wat wils.

Wat kun je naar de kringloopwinkel brengen?

Opnieuw & Co Ridderkerk biedt ook de mogelijkheid om goederen in te leveren. Heb je spullen die je niet langer nodig hebt, maar die nog in goede staat verkeren? Breng ze dan naar deze kringloopwinkel. Zo geef je jouw spullen een tweede leven en help je mee aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij het winkelen in de kringloop?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel zoals Opnieuw & Co Ridderkerk is het belangrijk om goed op prijzen te letten. Veel van de recente beoordelingen van deze winkel benadrukken dit aspect. Daarnaast wordt het vriendelijke en behulpzame personeel vaak positief genoemd. Neem dus gerust contact op of vraag om advies als je hulp nodig hebt tijdens het winkelen.

Hoe werkt Opnieuw & Co Ridderkerk?

De openingstijden van Opnieuw & Co Ridderkerk variëren van maandag tot en met zaterdag. Op maandag is de winkel geopend van 13:00 tot 17:30 uur en van dinsdag tot en met zaterdag van 09:30 tot 17:30 uur. De winkel biedt verschillende diensten en faciliteiten aan, waaronder bezorgservice, inname van goederen en ophaalservice. Opnieuw & Co Ridderkerk accepteert ook verschillende betaalmethoden, waaronder betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Opnieuw & Co Ridderkerk biedt verschillende programma’s en services die het winkelen nog aantrekkelijker maken. Zo is er buiten afhalen mogelijk, kun je je aankopen laten bezorgen en biedt de winkel online prijsopgaven aan. Daarnaast is de locatie rolstoelvriendelijk, met een toegankelijke ingang, lift en parkeergelegenheid. Dit zorgt ervoor dat de winkel voor iedereen gemakkelijk toegankelijk is.

Voor de laatste updates en nieuws over Opnieuw & Co Ridderkerk kun je de kringloopwinkel volgen op Facebook en Instagram. Blijf op de hoogte van alle duurzame tweedehands winkelmogelijkheden via de social media kanalen.

Opnieuw & Co Ridderkerk maakt deel uit van Opnieuw & Co, een keten bestaande uit 8 filialen verspreid over Nederland. Als je op zoek bent naar meer kringloopwinkels in Zuid-Holland, kun je een kijkje nemen op de pagina Kringloopwinkels in Zuid-Holland of specifiek naar Ridderkerk gaan.

181 gedachten over “Kringloopwinkel Opnieuw & Co Ridderkerk”

 1. ★★★★☆

  De opzet is toch dat er niks wordt verspild?
  Gratis krijgen en duurder verkopen dan de originele winkelprijs is niet OK. Iemand wordt slapend rijk en dat zijn niet de medewerkers. Een onderzoek naar hun winst is de moeite waard. Ik ga mij er hard voor maken. Tweede hands en gratis gehad hoort betaalbaar te zijn. Wat een oplichters.
  VEEL TE DUUR VOOR GRATIS ONTVANGEN KLEDING EN SPULLEN!!!!

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Prices keep getting higher and higher. A cup and saucer that was previously 2.25 is now sold for 3.50 Action stuff is more expensive than Action itself. Clothing hangs to size, which is a plus. Everything clear. But the prices are not normal for a thrift store.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Net een nieuw pand, ziet er heel netjes uit! Ook een handige lift vlakbij de ingang (stond wel bij dat ie niet geschikt is voor scootmobiels) Lekker ruim opgezet en alles duidelijk op categorie. De prijsstijging is ook hier merkbaar, maar dat is denk ik niet te voorkomen. Parkeergelegenheid op eigen terrein is gering. Bij het oprijden is de linkerzijde voor het afgeven van spullen. Buiten het hek is vaak ook nog wel een mogelijkheid om je auto kwijt te kunnen.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  A very neat second-hand furniture store, but you order it home and they bring you different furniture than you ordered :/ I ordered a beautiful bank, and what I received was an old clatter torn by a cat :/ after another visit, it turned out that the sofa I paid for had been sold!

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met Opnieuw & Co Ridderkerk. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met Opnieuw & Co Ridderkerk. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Vaker spullen gekocht. Tot aan bank bezorgt en bezorgers bouten en andere materialen waren kwijtgeraakt. Dus service is zwaar slecht en de mannen die bezorgen hebben en slechte houding en manier van praten. En jullie prijzen zijn noagal onhoog gegegaam voor een kringloop. En cash betalen zou fijn zijn in plaats pinnen. Niet elke persoon kan pinnen mensen die wat armer zijn betalen liever cash. Het persooneel mag wel wat an hun comunicatie doen. Alles is altyd netjes wel. Maar k heb meer min punten dan plus punten.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Personeel altijd behulpzaam en super vriendelijk. Prijzen bij elke bezoek zijn helaas steeds hoger:( Kleiding van Primark soms duurder dan van Mango of Mexx.. t is eigenlijk niet de bedoeling maar ok :( Het begint zo te worden dan voordelig is om naar gewone winkel te gaan en daar een nieuwe kleiding kopen die nog vaak flink afgeprijsd zijn. :( Heel jammer :(

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Leuk om te snuffelen, door de jaren heen wel een stuk duurder geworden. Filiaal zit nu op een andere locatie in Ridderkerk. Parkeren is een stuk lastiger geworden! Al een paar keer weer weggegaan omdat er geen plek was.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Nieuwe locatie is top! Veel meer ruimte en netter. Tip is wellicht speelhoek voor kinderen en vooral kinderkleren per maat hangen ipv kleur.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Opnieuw & Co Ridderkerk. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Very pricey. Reply to comment: Supposedly not a profitable company but no ANBI status… Also not much fun in Ridderkerk. Was different in the past.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Opnieuw & Co Ridderkerk. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 14. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Opnieuw & Co Ridderkerk. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 15. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Opnieuw & Co Ridderkerk. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter