Mieke’s Kringloopwinkel in Den Bosch

Ontdek tweedehands schatten bij Mieke’s Kringloop in Den Bosch – Duurzaam shoppen voor boeken, kleding, meubels en meer.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag12:30-15:30
Dinsdag10:00-15:30
Woensdag10:00-15:30
Donderdag12:30-15:30
VrijdagGesloten
Zaterdag10:00-15:30
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Vandaag samen met mijn dochter naar miekes kringloop geweest dit was de goedkoopste en schoonste winkel die ik tot nu toe heb beleefd er waren hele vriendelijke mensen waar ik een gezellige praatje mee heb gehouden ik kom hier zeker vaker top winkel”

Edanur Metin

“Heel gezellig winkeltje gezellige eigenaresse je kunt er een praatje maken en even bij kletsen en leuke spulletjes kopen echt een echte aanrader”

Corien Van Tongeren

“Nette spulletjes en lage prijzen. Mieke is heel vriendelijk en terecht trots op haar kringloopwinkeltje!”

Els Severens

Meer reviews lezen…

Mieke’s Kringloopwinkel in Den Bosch: Duurzaam Winkelen in de Kringloop

Mieke’s Kringloopwinkel, gevestigd in Den Bosch, is een charmante kringloopwinkel waar je terecht kunt voor een breed scala aan tweedehandsartikelen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.6/5 sterren biedt deze winkel een geweldige winkelervaring voor diegenen die geïnteresseerd zijn in duurzaam winkelen.

Wat kan je brengen naar Mieke’s Kringloopwinkel?

Mieke’s Kringloopwinkel verwelkomt graag donaties van tweedehandsartikelen. Van boeken en kleding tot huishoudelijke apparaten en meubels, je kunt allerlei spullen meenemen naar de winkel en deze een nieuw leven geven. Door je items te doneren, draag je bij aan een duurzamere samenleving door hergebruik te stimuleren.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in Mieke’s Kringloopwinkel is het belangrijk om op een paar dingen te letten. Controleer allereerst de kwaliteit van de artikelen die je wilt kopen. Hoewel de meeste items in goede staat zijn, is het altijd verstandig om een ​​grondige inspectie uit te voeren voordat je iets aanschaft. Daarnaast is het handig om te weten dat Mieke’s Kringloopwinkel alleen contant geld accepteert, dus zorg ervoor dat je genoeg geld bij je hebt.

Hoe werkt Mieke’s Kringloopwinkel?

Mieke’s Kringloopwinkel heeft een breed assortiment aan tweedehands items, waaronder boeken, meubels, kleding, muziek en speelgoed. Je kunt dus altijd wel iets interessants vinden. De winkel is geopend van maandag tot en met donderdag, en de openingstijden variëren. Raadpleeg de website voor de exacte openingstijden.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Mieke’s Kringloopwinkel biedt ook enkele unieke programma’s, kortingen en services aan haar klanten. Heb je behoefte aan een korte pauze tijdens het winkelen? Stop dan bij de koffiehoek om even te ontspannen. Let op, de bezorgservice en eetgelegenheid zijn momenteel niet beschikbaar, maar de vriendelijke medewerkers van Mieke’s Kringloopwinkel staan altijd voor je klaar om je te helpen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates over Mieke’s Kringloopwinkel? Volg de kringloopwinkel dan op Facebook en mis geen enkele update over duurzaam winkelen.

Kortom, Mieke’s Kringloopwinkel in Den Bosch is de perfecte plek om op zoek te gaan naar tweedehands schatten. Breng je donaties mee, ontdek geweldige vondsten en draag bij aan een duurzamere wereld. Bezoek Mieke’s Kringloopwinkel vandaag nog en geniet van een unieke winkelervaring in Den Bosch.

Voor meer informatie over kringloopwinkels in Noord-Brabant, bekijk onze overzichtspagina.

12 gedachten over “Mieke’s Kringloopwinkel in Den Bosch”

 1. ★★★★★

  Miekes Kringloopwinkeltje zit in het bejaardenhuis en is klein, maar fijn! Iedereen is welkom, het is er netjes, schoon en zeer betaalbaar en het is niet alleen een winkel, maar ook een ontmoetingsplaats, voor zowel de ouderen die er wonen als mensen die van buitenaf komen snuffelen. Mieke is heel vriendelijk, biedt altijd een gratis kopje koffie/thee/limo met wat lekkers aan en er staat ook een tafel met stoelen om even fijn aan te zitten om uit te rusten of een babbeltje te maken. Mijn zoontje van 3 vindt het er zo gezellig dat hij inmiddels vraagt of we even langs Mieke zullen gaan <3 Zoals gezegd is het er echt nog goed betaalbaar! Net weer geslaagd voor 5 en daarvoor heb ik dan 2 nog supermooie en comfortabele winterjurken, een grote rieten mand en 2 keischattige koelkastmagneetjes gescoord! En mijn zoontje mocht nog gratis grabbelen ook! Aanrader!

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Vandaag samen met mijn dochter naar miekes kringloop geweest dit was de goedkoopste en schoonste winkel die ik tot nu toe heb beleefd er waren hele vriendelijke mensen waar ik een gezellige praatje mee heb gehouden ik kom hier zeker vaker top winkel

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Heel gezellig winkeltje gezellige eigenaresse je kunt er een praatje maken en even bij kletsen en leuke spulletjes kopen echt een echte aanrader

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter