Loods Kringloopwinkel in Den Bosch

Ontdek duurzame koopjes bij Loods Kringloopwinkel in Den Bosch – boeken, meubels, kleding en meer met goede beoordelingen.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:00
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Stichtingloods vriendelijk en hulpzaam medewerkers. Mooi fiets werkplaats, kringloopwinkel, Erg dankbaar en compliments voor de mensen wie maken verse eten voor de medewerkers elke day. Met vriendelijke groet, Stefan adamski.”

stefan adamski

“Prachtige stoel gekocht die ze snel hebben bezorgd. Erg aardig personeel en een aanwinst voor de gemeente.”

V laminckx

“Een echte kringloopwinkel, normale prijzen voor een kringloopwinkel. Vriendelijk personeel!!”

Wies En Rien De Groot

Meer reviews lezen…

Loods Kringloopwinkel: Duurzaam Winkelen in Den Bosch

Stichting Loods Kringloopwinkel is een populaire kringloopwinkel gelegen in ‘s-Hertogenbosch, ook wel bekend als Den Bosch. Deze unieke winkel biedt een breed scala aan tweedehands items, van boeken tot meubels en van kleding tot gereedschappen. Met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 sterren, is deze winkel zeker een bezoekje waard.

Wat kan je naar de kringloopwinkel brengen?

Loods Kringloopwinkel verwelkomt graag jouw ongewenste spullen. Of het nu gaat om kleding die niet meer past, boeken die je al hebt gelezen of huishoudelijke apparaten die je niet meer gebruikt, deze winkel neemt het graag van je over. Bovendien biedt Stichting Loods Kringloopwinkel een handige ophaalservice aan, zodat je zelfs grote items gemakkelijk kunt doneren zonder gedoe.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel is het belangrijk om aandacht te besteden aan de kwaliteit van de items. Hoewel tweedehands, kunnen veel spullen nog steeds in goede staat zijn. Let echter op eventuele beschadigingen of defecten voordat je iets koopt. Een andere tip is om regelmatig een bezoekje te brengen aan de winkel, omdat het aanbod voortdurend verandert en er altijd nieuwe schatten te vinden zijn.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Stichting Loods Kringloopwinkel worden alle gedoneerde goederen eerst ingenomen voordat ze te koop worden aangeboden. Het vriendelijke personeel van de winkel controleert en sorteert de donaties zorgvuldig, zodat alleen de beste items in de winkel belanden. Ze geloven sterk in duurzaam winkelen en vinden het belangrijk om tweedehands spullen een nieuw leven te geven.

Deze kringloopwinkel biedt ook andere diensten en faciliteiten, zoals een parkeerplaats voor bezoekers en een buitenafhaalservice. Dit maakt het winkelen nog gemakkelijker en toegankelijker voor iedereen. Bovendien is de ingang rolstoeltoegankelijk, waardoor de winkel voor iedereen toegankelijk is.

Volg Stichting Loods Kringloopwinkel op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates over duurzaam tweedehands winkelen. Voor een compleet overzicht van alle kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Noord-Brabant, kun je terecht op https://www.kringloop-info.nl.

Ben je klaar voor een avontuurlijke winkelervaring? Breng dan zeker een bezoek aan Loods Kringloopwinkel in Den Bosch en ontdek zelf de schatten die deze winkel te bieden heeft. Duurzaam winkelen was nog nooit zo leuk en betaalbaar!

Let op: de winkel is gesloten op maandag en zondag. De openingstijden op de andere dagen zijn van 10:00 tot 16:00.

79 gedachten over “Loods Kringloopwinkel in Den Bosch”

 1. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Loods . Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Als oude medewerker van de oude kringloop op deze locatie, is de Loods misschien kleiner qua winkeloppervlak dan zijn voorloper, heeft dus ook minder, maar wel betaalbaarder, dan de concurentie

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Loods . Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Loods . Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Loods . Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Loods . Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Echt veel te duur, kun je net zo goed nieuw kopen. Ja zelfs in deze tijd. En let op er staan ook altijd kapotte spullen bij, waar ze net zo veel voor vragen. Ik vermijd deze kringloop voortaan. + erg rommelig.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij Loods . Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Stichtingloods vriendelijk en hulpzaam medewerkers. Mooi fiets werkplaats, kringloopwinkel, Erg dankbaar en compliments voor de mensen wie maken verse eten voor de medewerkers elke day. Met vriendelijke groet, Stefan adamski.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter