Kringloopwinkel Kringwinkel De Cirkel

Ontdek unieke tweedehands vondsten in Wuustwezel bij Kringwinkel De Cirkel – uw duurzame keuze voor kwaliteitsitems met karakter.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:30-18:00
Dinsdag09:30-18:00
Woensdag09:30-18:00
Donderdag09:30-18:00
Vrijdag09:30-18:00
Zaterdag09:30-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Super winkel rolstoel vriendelijk en altijd bereid om mensen te helpen de medewerkers”

Wild Mowgli

“Vroeger heel veel gekocht. Nu nog regelmatig leuke dingen ….”

Kristel Van de Gracht

“Veel keus,kleine prijsjes..leuk vertoeven”

Simone Fijnekam

Meer reviews lezen…

Kringwinkel De Cirkel: Een Duurzame Schatkamer in Wuustwezel, België

Kringwinkel De Cirkel: Duurzaam Tweedehands Winkelen in Wuustwezel

Bent u op zoek naar een plek waar u unieke tweedehands items kunt vinden? Dan is Kringwinkel De Cirkel in Wuustwezel, België, de plek voor u! Met een gemiddelde beoordeling van 3.7/5 sterren biedt deze kringloopwinkel al meer dan 20 jaar een ruim assortiment aan leuke tweedehands spullen. Gelegen aan de Kalmthoutse Steenweg 193, is deze winkel gemakkelijk bereikbaar voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaam winkelen.

Wat kunt u brengen naar Kringwinkel De Cirkel?

Bij Kringwinkel De Cirkel kunt u tijdens de openingstijden uw eigen tweedehands spullen inleveren. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat de spullen zo schoon mogelijk zijn. U kunt onder andere boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, speelgoed en gereedschap brengen. Alles wat u niet langer gebruikt, kan iemand anders blij maken en een nieuw leven krijgen in deze prachtige kringloopwinkel.

Waar moet u op letten bij Kringwinkel De Cirkel?

Als u een bezoek brengt aan Kringwinkel De Cirkel, is het belangrijk om op zoek te gaan naar de vele schatten die verborgen liggen tussen de tweedehands items. Nieuwsgierigheid is de sleutel tot het vinden van unieke stukken die uw huis kunnen opfleuren. Of u nu op zoek bent naar een vintage bank, een prachtige kandelaar of een mooie set boeken, u zult versteld staan van de diverse selectie die deze winkel te bieden heeft.

Hoe werkt Kringwinkel De Cirkel?

Bij Kringwinkel De Cirkel kunt u gemakkelijk met uw pinpas betalen. De winkel heeft een oppervlakte van ongeveer 1000 m2 en biedt een breed scala aan tweedehands artikelen. Daarnaast biedt deze kringloopwinkel ook diverse diensten en faciliteiten, waaronder een bezorgservice voor grotere meubelstukken en een ophaalservice voor uw tweedehands spullen. Daarnaast is er ook een parkeerplaats en is de ingang rolstoeltoegankelijk, waardoor de winkel voor iedereen toegankelijk is.

Unieke programma’s en kortingen

Kringwinkel De Cirkel biedt ook verschillende unieke programma’s en kortingen. Volg de kringloopwinkel op Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en speciale aanbiedingen. Daarnaast kunt u ook profiteren van interessante kortingen en acties die regelmatig worden aangeboden.

Met zijn uitgebreide assortiment, duurzaamheid en verschillende unieke programma’s is Kringwinkel De Cirkel een ware schatkamer voor liefhebbers van tweedehands winkelen. Breng een bezoek aan deze kringloopwinkel in Wuustwezel en ontdek de vele verassingen die deze winkel te bieden heeft!

Let op: Deze tekst is geschreven in het kader van SEO-optimalisatie voor de website kringloop-info.nl. Voor de meest accurate en up-to-date informatie raden we u aan de officiële website van Kringwinkel De Cirkel te raadplegen

94 gedachten over “Kringloopwinkel Kringwinkel De Cirkel”

 1. ★★★★☆

  Ben vandaag effe geschrokken van een van U personeelsleden, wij komen speciaal naar jullie vanuit Schilde, wij zijn al jaren goede klanten, ook vroeger in de andere kringwinkel . wij zijn speciaal gekomen om soep kommen te komen halen, de rekken waren leeg wegens veranderingen, das normaal bij het kijken waren ze al borden terug aan het zetten, ha ik dacht ik vraag aan een dame of ze eventueel aan de soep kommen geraakt , nee nee da gaat niet, straks in de late namiddag anuwel de poort van het magazijn openstond en dat ze er zo aan geraakte, mijn vrouw antwoord beleefd da we wel van ver komen, brutaal werd ze beantwoord dan kom je nog maar eens terug met een afschuwelijk grijns op haar gezicht. Mijn vrouw antwoorde daar op dat het niet goedkoop was om van schilde naar Wuustwezel te rijden. Daar kon ze eens goed van genieten weer zo een achterlijke lach. Spijtig dat wij dit moeten ervaren :-( . En zullen er nooit meer komen. Groetjes van goede klanten die mede instaan voor de welvaart van de kringwinkel.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij Kringwinkel De Cirkel. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Kringwinkel De Cirkel. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Kringwinkel De Cirkel. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan Kringwinkel De Cirkel. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Veel spullen van allerhande soorten, waardoor het soms moeilijk is om alles ordelijk te houden. Ze doen wel hun uiterste best.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Kringwinkel De Cirkel. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij Kringwinkel De Cirkel. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Goed,groot,normale prijzen die je mag verwachten in een kringwinkel,loopt de laatste tijd bij andere kringwinkels compleet uit de hand.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Kringwinkel De Cirkel. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een top ervaring met Kringwinkel De Cirkel. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Ik kan er niets meer vinden. Prijzen swingen de pan uit, vooral voor kleding. Wie betaalt 20 euro voor een afgedragen, gepluisd shirt van een merk dat je bijna evenveel betaalt nieuw in de winkel?

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Jammer dat de prijzen de laatste tijd ook bij deze kringwinkel de pan uit swingen. Verzamel items gaan naar opkopers of worden voor speciale acties bewaard, waardoor de winkel doorgaans enkel met rommel gevuld is. Ik snap niet dat hier nog subsidie voor gegeven wordt.

  Beantwoorden
 14. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Kringwinkel De Cirkel. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter