Kringloopwinkel Tubbergen

Ontdek duurzaam shoppen bij De Beurs Tubbergen – kringloopparel voor kleding, meubels, speelgoed en meer in Overijssel.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-17:30
Dinsdag09:00-17:30
Woensdag09:00-17:30
Donderdag09:00-17:30
Vrijdag09:00-17:30
Zaterdag09:00-17:00
ZondagGesloten

Socialmedia

In het kort:

“Geweldig bedrijf werk er enige dagen mensen met een goed en groot hart was er 8 uur werkzaam maar toch een paaskadootje super was zeer geroerd voor de attentie bedankt Freddy Ganglbauer”

Freddy Ganglbauer

“Geweldige tweedehandswinkel in Tubbergen. De service is geweldig, de spullen zijn vriendelijk. De mannelijke kledingafdeling is goed, maar ik vond het een beetje duur.”

Amine Boushaq

“Mooie kringloop met leuke spullen. De verhuizing naar het nieuwe en veel grotere pand is echt een vooruitgang.”

Bas de Jong

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Tubbergen: Duurzaam Tweedehands Winkelen

De Beurs Tubbergen is een bekende kringloopwinkel gelegen aan de Marconistraat 2, 7651 DG Tubbergen. Deze winkel is onderdeel van Kringloopbedrijf De Beurs, dat meerdere filialen in Nederland heeft. Als je geïnteresseerd bent in duurzaam tweedehands winkelen, dan is deze kringloopwinkel zeker een bezoek waard.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Kringloopwinkel Tubbergen kun je terecht om je gebruikte spullen een nieuw leven te geven. Of het nu gaat om kleding, meubels, elektronica, boeken, speelgoed of huishoudelijke artikelen, je kunt het allemaal brengen naar deze winkel. Door je spullen te doneren, draag je bij aan een duurzamere samenleving en geef je anderen de kans om mooie items tegen een voordelige prijs aan te schaffen.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van Kringloopwinkel Tubbergen is het slim om goed op de prijzen te letten. Veel reviews benadrukken namelijk de voordelige prijzen van deze winkel. Dankzij de scherpe prijzen kun je hier echt koopjes scoren. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van de items die je wilt aanschaffen. Hoewel de winkel zorgvuldig selecteert wat er wordt aangeboden, is het altijd goed om zelf even te controleren of het artikel in goede staat is.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Kringloopwinkel Tubbergen volgt een eenvoudig concept: je brengt je spullen en anderen kunnen deze aanschaffen. Nadat je je spullen hebt gedoneerd, worden deze zorgvuldig gesorteerd en geprijsd door het vriendelijke personeel. Vervolgens worden ze in de winkel gepresenteerd, waar je op je gemak kunt rondneuzen tussen de diverse items. Het is handig om te weten dat je in deze winkel kunt betalen met betaalpassen en zelfs contactloos mobiel kunt betalen.

Daarnaast biedt Kringloopwinkel Tubbergen ook extra services aan, zoals bezorging van grote items en een rolstoelvriendelijke ingang en parking. Zo is de winkel toegankelijk voor iedereen die graag duurzaam wil winkelen. Het is dus niet alleen een plek om spullen te kopen of doneren, maar ook een plek waar iedereen welkom is.

Wil je meer weten over de kringloopwinkels in de provincie Overijssel, inclusief Kringloopwinkel Tubbergen? Bezoek dan de Kringloop-Info website voor meer informatie.

66 gedachten over “Kringloopwinkel Tubbergen”

 1. ★★★★★

  Ze denken dat ze goud verkopen ongezellige veel te dure kringloop. Ze vergeten dat ze de producten krijgen vervolgens zetten ze er een prijs bij wat, duurder is dan in de winkel. Wij hebben bij ons bedrijf heel veel mooie spullen over deze brengen wijzelf naar Borne daar, zijn ze er wel blij mee.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Tubbergen. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Tubbergen. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Tubbergen. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Tubbergen. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Tubbergen. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Tubbergen. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Tubbergen. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter