Kringloopwinkel Stadskanaal

Ontdek tweedehands schatten bij Kringloopwinkel Stadskanaal – duurzaam shoppen voor unieke kleding, meubels en meer in 9502 EH.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag12:00-16:00
Dinsdag09:00-16:00
Woensdag09:00-16:00
Donderdag09:00-16:00
Vrijdag09:00-16:00
Zaterdag09:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Voor het eerst deze kringloop winkel bezocht en wat een leuke ervaring. Zeer uitgebreide winkel en ontzetten leuke spullen en tegen zeer schappelijke prijzen. Dit is echt genieten hier. Ook een compliment voor het personeel, zeer vriendelijke en behulpzaam. Wat bijzonder is, dat je zelfs een klein restaurantje hebt, waar je wat kunt eten en/of koffiedrinken. Ook parkeren is hier prima. Kortom één van de beste kringloopwinkels die ik ooit heb bezocht en dus 5 sterren.”

Ed Pol

“Mooi geordend en overzichtelijk ingedeeld, heb hier een paar leuke kleding stukken gevonden, ik vond er ook een leuk hout werkje met een paddenstoel erop, hier stond geen prijs op maar de medewerker achter de kassa had er gewoon een redelijk prijs aan gegeven en dat in de kassa ingevuld, dus ik kon hem gewoon meenemen, in een woord: goed”

njinlover 2

“Een zeer gevarieerde winkel, met artikelen variërend van kleding tot muziekinstrumenten of werkgereedschappen. Omdat het tweedehands artikelen zijn, zijn de prijzen verrassend laag en de producten altijd in goede staat. Als je door de gangpaden loopt, kom je misschien terecht meer nemen dan jij waar je naar op zoek was”

Abner Jose Dorta Barrios

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Stadskanaal: Duurzaam Shoppen in Stadskanaal

Wat kan je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Kringloopwinkel Stadskanaal kan je terecht voor allerlei tweedehands spullen. Of je nu kleding, meubels, huishoudelijke apparaten, boeken of speelgoed hebt, je kunt het allemaal naar deze kringloopwinkel brengen. Door jouw spullen in te leveren, geef je ze een tweede leven en draag je bij aan een beter milieu. Wil je weten waar je de kringloopwinkel kunt vinden? Het adres is Gedempte Vleddermond 3, 9502 EH Stadskanaal.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij een bezoek aan Kringloopwinkel Stadskanaal zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste is de winkel rolstoelvriendelijk, met een toegankelijke ingang en parkeergelegenheid voor rolstoelgebruikers. Daarnaast zijn de openingstijden ruim, zodat je op verschillende momenten binnen kunt lopen. De openingstijden van de winkel zijn als volgt:

  • Maandag: 12:00-16:00 uur
  • Dinsdag: 09:00-16:00 uur
  • Woensdag: 09:00-16:00 uur
  • Donderdag: 09:00-16:00 uur
  • Vrijdag: 09:00-16:00 uur
  • Zaterdag: 09:00-16:00 uur
  • Zondag: Gesloten

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Kringloopwinkel Stadskanaal kan je rustig rondstruinen en op zoek gaan naar verborgen schatten. Het assortiment is divers, van kleding tot meubels en meer. De prijzen in de winkel worden vaak geprezen door bezoekers, die de betaalbaarheid van de producten waarderen. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te helpen en advies te geven bij je aankopen. Bezoekers beschrijven de winkel als gezellig en het aanbod als ruim en gevarieerd.

Daarnaast biedt Kringloopwinkel Stadskanaal ook diverse unieke programma’s, kortingen en andere services aan. Wedeka Bedrijven, een sociaal werkbedrijf, heeft een samenwerkingsverband met de kringloopwinkel. Via dit programma worden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ingezet om de winkel draaiende te houden. Door bij Kringloopwinkel Stadskanaal te winkelen, draag je dus niet alleen bij aan een duurzame samenleving, maar ook aan de lokale gemeenschap.

Wil je meer weten over Kringloopwinkel Stadskanaal? Bezoek hun LinkedIn pagina voor meer informatie over de organisatie. Je kunt ook hun Facebook pagina bekijken voor updates en acties. Ontdek de charme van tweedehands shoppen en breng een bezoek aan Kringloopwinkel Stadskanaal, dé plek voor duurzaam winkelen in Stadskanaal!

Laat hieronder een review achter