Kringloopwinkel Second Chance in Damwâld

Ontdek duurzame schatten bij Kringloopwinkel Second Chance in Damwoude – boeken, meubels, kleding en meer met hoge klanttevredenheid.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Vandaag aangenaam verrast. De prijzen voor het kleingoed, die ik normaal wat aan de hoge kant vind waren nu heel betaalbaar! Waardoor je dus meer koopt. Altijd vriendelijk personeel en leuk ingericht. Boven bij de kleding de verlichting even aanpakken dan zie je wat je past 😄 29-19-2022 update: de verlichting is boven weer helemaal oké!”

Ineke Kleefstra

“Dit is op dit moment één van de top kringloopwinkels hier in het noorden van Nederland en een gedreven winkel met veel geduld en empathie! Puike prijzen en vriendelijke eigenaren, die ondanks het harde wereldtoneel er een zachte liefde in bewerking geven..”

Humanus

“Een erg leuke plek met een hilarische, aardige, grappige en gulle winkelier Peter! Ik heb zelfs een cadeautje van hem))) Als je langskomt, zeg hallo van Tati ;-)”

Татьяна Ярославская

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Second Chance in Damwoude

Second Chance is een kringloopwinkel gevestigd in Damwoude, Friesland. Deze winkel biedt een unieke kans om duurzaam te winkelen en tweedehands artikelen een tweede leven te geven. Met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 sterren is Second Chance een populaire keuze onder zowel lokale bewoners als bezoekers.

Wat kun je brengen naar Second Chance?

Als je thuis spullen hebt die je niet langer nodig hebt, kun je ze naar Second Chance brengen. De winkel neemt graag tweedehands goederen in, zoals boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschappen. Door je spullen aan Second Chance te geven, draag je bij aan een duurzamere samenleving en help je mee aan de circulaire economie.

Waar moet je op letten bij Second Chance?

Bij het winkelen in Second Chance zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Omdat de artikelen tweedehands zijn, is het belangrijk om goed te controleren op eventuele beschadigingen of gebreken. Daarnaast kunnen de voorraad en het assortiment dagelijks veranderen, dus het is altijd de moeite waard om regelmatig een bezoek te brengen om het nieuwste aanbod te ontdekken.

Hoe werkt Second Chance?

Bij Second Chance kun je zowel spullen brengen als winkelen. Als je spullen wilt afgeven, kun je deze tijdens de openingstijden naar de winkel brengen. Het personeel van Second Chance zal de ingebrachte goederen beoordelen en, indien geschikt, in de winkel verkopen.

Als je op zoek bent naar mooie tweedehands artikelen, ben je bij Second Chance aan het juiste adres. De winkel biedt een breed scala aan items, variërend van boeken en kleding tot meubels en elektronische apparaten. Met zorgvuldige selectie van goederen zorgt Second Chance ervoor dat alleen de beste kwaliteit tweedehands artikelen worden aangeboden.

Speciale programma’s, kortingen en faciliteiten

Second Chance biedt ook verschillende speciale programma’s en kortingen aan. Ze hebben bijvoorbeeld een innamebeleid waarbij mensen met weinig financiële middelen specifieke goederen gratis kunnen afhalen. Daarnaast hebben ze een rolstoelvriendelijke parkeergelegenheid om ervoor te zorgen dat iedereen toegang heeft tot de winkel.

Zorg ervoor dat je Second Chance volgt via hun Facebook pagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates over duurzaam tweedehands winkelen. Wil je meer weten over andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Friesland, bezoek dan de website voor een compleet overzicht.

Ontdek de unieke schatten die in Kringloopwinkel Second Chance te vinden zijn en geniet van een milieubewust winkelavontuur in Damwoude!

Laat hieronder een review achter