Kringloopwinkel Nieuwerbrug in Nieuwerbrug aan den Rijn

Ontdek tweedehands schatten van boeken tot antiek in Kringloopwinkel Nieuwerbrug, jouw bestemming voor unieke vondsten en duurzame koopjes.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Een hele mooie kringloop en heel aardig personeel een goede prijzen echt een aanrader”

Piet Van gans

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Nieuwerbrug: De Schatkamer voor Tweedehands Schatten

Bij Kringloopwinkel Nieuwerbrug in Nieuwerbrug aan den Rijn vind je een schatkamer vol tweedehands artikelen. Met een uniek aanbod en uitstekende faciliteiten is deze winkel een must-visit voor liefhebbers van kringloopwinkels. Ontdek hier wat je kunt brengen naar de winkel, waar je op moet letten tijdens het winkelen en hoe de winkel werkt.

Wat kun je naar Kringloopwinkel Nieuwerbrug brengen?

Kringloopwinkel Nieuwerbrug accepteert diverse items, met uitzondering van meubels. Een bijzondere toevoeging aan het aanbod is militaria. Van Nederlandse legeritems tot uniformen en medailles van de voormalige DDR, je vindt het hier allemaal. Maar dat is niet alles. Het assortiment van Kringloopwinkel Nieuwerbrug omvat ook boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, muziek, speelgoed, gereedschappen, antiek, brocante en vintage. Door tweedehands spullen te kopen en doneren, draag je bij aan duurzaamheid.

Waar moet je op letten bij Kringloopwinkel Nieuwerbrug?

Bij Kringloopwinkel Nieuwerbrug is er een groot aantal diensten en faciliteiten beschikbaar om je winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Je kunt er bijvoorbeeld betalen met PIN, wat handig is als je niet contant wilt betalen. Daarnaast biedt de winkel ook een inname van goederen aan, zodat je eventuele spullen die je wilt doneren gemakkelijk kunt afgeven. Houd er rekening mee dat het winkelbezoek momenteel beperkt is tot het aantal bezoekers dat tegelijkertijd binnen mag zijn vanwege de COVID-19 maatregelen. Daarnaast worden er strenge hygi├źnemaatregelen gehanteerd om de veiligheid van klanten en medewerkers te waarborgen.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Kringloopwinkel Nieuwerbrug biedt niet alleen een breed scala aan tweedehands artikelen, maar ook unieke programma’s en services. Zo organiseert de winkel regelmatig themadagen en evenementen, waarbij specifieke items extra in de spotlight worden gezet. Ook kun je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe producten via de Facebook-groep van Kringloopwinkel Nieuwerbrug. Daarnaast zijn er verschillende kortingen beschikbaar, zoals speciale aanbiedingen en kortingsacties voor bepaalde artikelcategorie├źn. Een bezoek aan Kringloopwinkel Nieuwerbrug is niet alleen een duurzame keuze, maar ook een avontuur vol verrassingen en unieke vondsten.

Voor meer informatie over de locatie van Kringloopwinkel Nieuwerbrug, de openingstijden en andere details kun je terecht op de website Kringloopwinkel Nieuwerbrug. Kom langs, snuffel rond en vind jouw eigen schatten in deze bijzondere kringloopwinkel!

Gemiddelde beoordeling: 5.0/5 sterren Adres: Graaf Florisweg 16, 2415 BD Nieuwerbrug aan den Rijn Openingstijden: – Maandag: 10:00-17:00 – Dinsdag: 10:00-17:00 – Woensdag: 10:00-17:00 – Donderdag: 10:00-17:00 – Vrijdag: 10:00-17:00 – Zaterdag: 10:00-17:00 – Zondag: Gesloten

Faciliteiten: – Winkelbezoek mogelijk – Rolstoelvriendelijke ingang – Rolstoeltoegankelijk toilet – Rolstoelvriendelijke zitplaatsen – Alleen contant geld, betaalpassen en contactloos mobiel betalen geaccepteerd – Creditcards worden geaccepteerd

Laat hieronder een review achter