Kringloopwinkel De Snuffelloods in Hoek van Holland

Ontdek duurzame schatten bij De Snuffelloods Kringloopwinkel in Hoek van Holland – Boeken, meubels, kleding en meer, elke ma-za.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Leuke kringloopwinkel met veel antieke meubelen en ander antiek. Klein maar genoeg om te zien. Er is een eerste verdieping met wat platen, dvd’s en meer van hetzelfde als de begane grond. De winkeliers stellen je welkom en zijn vriendelijk en behulpzaam. Het kleine hondje dat je begroet bij binnenkomst is een leuk begin van het rondsnuffelen.”

Lord Skratch

“Leuke snuffelloods met veel aardige en niet te duure spullen. Er is ook nog een bovenetage waar meer spullen staan. Altijd leuk om daar even langs te gaan in de hoofdstraat van Hoek van Holland.”

CEAL

“Wat een interessante zaak, allerlei spullen, heerlijk snuffelen en wat meenemen. Ook de tweede zaak even verderop is een bezoek waard.”

Marjan van Eijck (MJ)

Meer reviews lezen…

Over De Snuffelloods – Kringloopwinkel

De Snuffelloods – Kringloopwinkel is een populaire kringloopwinkel gevestigd in Hoek van Holland. Met een gemiddelde beoordeling van 4,6/5 sterren is het echt een plek waar je naar toe wilt voor duurzaam winkelen. De winkel, gelegen aan de Prins Hendrikstraat 235, is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Helaas is de winkel op zondag gesloten.

Wat kan je brengen naar De Snuffelloods – Kringloopwinkel?

Bij De Snuffelloods – Kringloopwinkel kan je diverse spullen inleveren. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschappen. Door jouw tweedehands spullen te doneren aan deze kringloopwinkel, draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij De Snuffelloods – Kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van De Snuffelloods – Kringloopwinkel is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de producten te letten. Hoewel de winkel zijn best doet om alleen hoogwaardige en bruikbare spullen te bieden, is het verstandig om nauwkeurig te controleren of het item dat je wilt kopen in goede staat verkeert. Ook is het slim om prijzen te vergelijken met andere winkels in de omgeving, zodat je zeker weet dat je een goede deal krijgt.

Hoe werkt De Snuffelloods – Kringloopwinkel?

De Snuffelloods – Kringloopwinkel biedt verschillende services aan zijn klanten. Je kunt ervoor kiezen om je spullen zelf naar de winkel te brengen (ophalen in de winkel) of gebruik te maken van de bezorgservice. Daarnaast accepteert de winkel verschillende betaalmethoden, waaronder betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

De Snuffelloods – Kringloopwinkel heeft een aantal unieke programma’s en diensten om zijn klanten tevreden te stellen. Ze hebben regelmatig kortingsacties waarbij je nog voordeliger duurzame producten kunt kopen. Ook organiseren ze speciale evenementen en veilingen waar je unieke items kunt vinden. Volg De Snuffelloods – Kringloopwinkel op Facebook om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en aanbiedingen.

Bezoek Kringloopwinkels in Zuid-Holland

Ben je op zoek naar andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Zuid-Holland? Klik hier voor een overzicht van alle winkels in de provincie. Zo kan je jouw duurzame winkelavontuur uitbreiden en nog meer verborgen schatten ontdekken.

Breng een bezoek aan De Snuffelloods – Kringloopwinkel in Hoek van Holland en ervaar zelf de charme van duurzaam winkelen. Help mee om de waardevolle spullen een nieuw leven te geven en geef jouw interieur een persoonlijke touch met unieke tweedehands vondsten.

16 gedachten over “Kringloopwinkel De Snuffelloods in Hoek van Holland”

 1. ★★★★★

  Too bad your side doesnt mention that you are only open on Tuesday, Wednesday and Thursday. For today (Saturday according to your side) you would be open until 5 p.m. This also applies to the Badweg. So I spent an hour on the road for nothing.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Wat een interessante zaak, allerlei spullen, heerlijk snuffelen en wat meenemen. Ook de tweede zaak even verderop is een bezoek waard.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top ervaring bij De Snuffelloods. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel De Snuffelloods. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel De Snuffelloods. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met De Snuffelloods. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Nice thrift store with lots of antique furniture and other antiques. Small but enough to see. Theres a first floor which had some records, DvDs and more of the same as the ground floor. The shop owners make you feel welcome and are friendly and helpful. The little doggy greeting you upon entering is a nice start to the browsing around.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Leuke snuffelloods met veel aardige en niet te duure spullen. Er is ook nog een bovenetage waar meer spullen staan. Altijd leuk om daar even langs te gaan in de hoofdstraat van Hoek van Holland.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een top ervaring met De Snuffelloods. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter