Kringloopwinkel De Cirkel in Nunspeet

Ontdek duurzaam shoppen in Nunspeet bij Kringloop De Cirkel – kwaliteitstweedehands boeken, kleding, en meer!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:30-16:30
Dinsdag09:30-16:30
Woensdag09:30-16:30
Donderdag09:30-16:30
Vrijdag09:30-16:30
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Nice spacious thrift store. There is a lot of beautiful designer clothing for little money. And a large collection of books and crockery. The furniture is located in a separate hall. The staff is friendly. You can try on the clothes. Lots of parking. Large collection of toys and childrens clothing.”

Yvonne Van Gink

“Twee verdiepingen aan struinoppervlakte, spullen staan heel mooi bij elkaar, met name de knutselhoek vond ik erg praktisch ingericht. Boekenhoek ook erg netjes. Alles was eigenlijk best wel erg netjes. De prijzen waren prima en ben met een paar dingen naar huis gegaan.”

Valfreya Gefjunas

“Super leuke kringloopwinkel, zeer zeker de moeite waard om daar een bezoekje te brengen. Een echte aanrader.”

Erik van Trijffel

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel De Cirkel: Duurzaam Tweedehands Winkelen in Nunspeet

Kringloopwinkel De Cirkel, gevestigd aan de Nijverheidsweg 101b, 8071 DD Nunspeet, is al meer dan 20 jaar een begrip in de regio. Deze gezellige winkel biedt een ruim assortiment aan leuke tweedehands spullen en heeft een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 sterren. Of je nu op zoek bent naar boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, speelgoed of meubels, je vindt het allemaal bij Kringloop De Cirkel.

Wat kan je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Kringloop De Cirkel kan je tijdens de openingstijden je gebruikte spullen inleveren. Het is aan te raden om de spullen zo schoon mogelijk af te geven. De innametijden van de goederen kan je vinden op de website van Kringloop Info Nederland. Daarnaast biedt Kringloop De Cirkel ook een ophaalservice aan. Heb je spullen over waar je iemand anders blij mee kunt maken? Neem dan contact op met de winkel voor meer informatie of het maken van een ophaalafspraak.

Wat kan je verwachten bij Kringloop De Cirkel?

Naast een breed scala aan tweedehands spullen, biedt Kringloop De Cirkel diverse programma’s en diensten aan. Zo kan je bijvoorbeeld betalen met PIN, gebruikmaken van de bezorgservice en je oude spullen laten ophalen. De winkel is rolstoeltoegankelijk en beschikt over toiletten. Bovendien is er wifi beschikbaar, zodat je tijdens het winkelen gemakkelijk prijzen en informatie kunt opzoeken.

Duurzaamheid en korting bij Kringloop De Cirkel

Het kopen van tweedehands spullen bij Kringloop De Cirkel draagt bij aan een duurzame levensstijl. Door hergebruik wordt er minder afval geproduceerd en draag je bij aan een circulaire economie. Daarnaast introduceert Kringloop De Cirkel regelmatig speciale kortingsacties en programma’s. Houd de social media kanalen van de winkel in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de nieuwste aanbiedingen. Volg Kringloop De Cirkel op Instagram om zo geen enkele update te missen en op de hoogte te blijven van duurzaam tweedehands winkelen.

Ben je op zoek naar een duurzame en betaalbare winkelervaring in Nunspeet? Bezoek dan Kringloopwinkel De Cirkel. Met een ruim assortiment aan tweedehands spullen, faciliteiten zoals PIN-betalingen en een ophaalservice, en een toegewijd team dat zich inzet voor duurzaamheid, is deze kringloopwinkel de ideale plek om te winkelen. Kom langs en ontdek zelf de schatten die hier te vinden zijn.

103 gedachten over “Kringloopwinkel De Cirkel in Nunspeet”

 1. ★★★★☆

  Twee verdiepingen aan struinoppervlakte, spullen staan heel mooi bij elkaar, met name de knutselhoek vond ik erg praktisch ingericht. Boekenhoek ook erg netjes. Alles was eigenlijk best wel erg netjes. De prijzen waren prima en ben met een paar dingen naar huis gegaan.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Ik zag ongepast en boos gedrag van de vrouw die aan de kassa werkt, ze is geen Nederlandse. Ik ga niet graag naar deze winkel. Hij beledigt mensen en oordeelt. Er is geen manager in deze winkel Mensen Nederlanders gedragen zich goed, maar deze dame is geen Nederlandse, ze gedraagt zich heel slecht en is lomp en werkt achter de kassa

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel De Cirkel. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Nice spacious thrift store. There is a lot of beautiful designer clothing for little money. And a large collection of books and crockery. The furniture is located in a separate hall. The staff is friendly. You can try on the clothes. Lots of parking. Large collection of toys and childrens clothing.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Helaas word je niet door iedereen even vriendelijk behandeld en de medewerkers bij deze kringloop voeren ook niet hetzelfde beleid wat betreft retourneren. Bij de ene collega kreeg ik wel netjes mijn geld terug, en bij de andere collega krijg ik een star antwoord dat ze dit niet doen en de volgende keer maar beter kijken voordat je wat koopt. Geen prettige ervaring bij deze kringloop.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Ongelooflijke slechte kringloop winkel, ondankbare mensen die je niet te hulp staan en alles is te min. Ik kom hier nooit meer.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Je krijgt een grote bek van een medewerkster die je toebijt een mandje te nemen terwijl ze zelf geen mondkapje op heeft. Net als veel personeel niet. Een klacht indienen heeft geen zin. Ze reageren toch niet.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Niet heel spannende kringloop, werken met kleur stickers en vaste prijzen behalve als iets wel geprijsd is. Vond aanbod niet heel interessant. Meestal vind ik als ik in deze regio op vakantie ben mooie items in de kringlopen maar viel hier wat tegen.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij De Cirkel. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter