Kringloopcentrum Hoek van Holland

Ontdek duurzaam shoppen in Hoek van Holland voor tweedehands kleding, boeken, meubels en meer. Vind jouw schat bij ons!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:30
Woensdag10:00-16:30
Donderdag10:00-16:30
Vrijdag10:00-16:30
Zaterdag10:00-16:30
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Fijne kringloop winkel met een verschillend prijsaanbod voor iedereen. Gemakkelijke doorweg en paskamer aanwezig. Aardig personeel en natuurlijk leuk antiek.”

Mind Lab

“Top kringloop! Goede spullen, hele gezellige medewerkers en lokaal gevestigd. Altijd als ik wat nodig heb, vind ik het 9 van de 10 keer!”

Miguel Fernandez

“Ze hebben er mooie spullen alleen de lokatie is niet fijn. Alles op en in elkaar. De medewerkers zijn wel erg aardig.”

Marjo Ouwenbroek

Meer reviews lezen…

Kringloopcentrum Hoek van Holland: Een Duurzaam Paradijs voor Tweedehands Shoppen

Over Kringloopwinkel Hoek van Holland

Kringloopwinkel Hoek van Holland is een geweldige plek om te ontdekken als je op zoek bent naar duurzaam winkelen. Gelegen in het prachtige Hoek van Holland, is deze kringloopwinkel de ideale bestemming voor liefhebbers van tweedehands items. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, dus pak je kans en ga mee op een avontuur in de wereld van duurzaam winkelen.

Wat kan je bij Kringloopwinkel Hoek van Holland brengen?

Bij Kringloopwinkel Hoek van Holland kan je allerlei spullen brengen die je niet meer nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan kleding, boeken, huisinrichting, huishoudelijke apparaten en nog veel meer. Door je items naar deze kringloopwinkel te brengen, draag je bij aan een duurzame samenleving en geef je je items een tweede leven.

Waar moet je op letten bij Kringloopwinkel Hoek van Holland?

Bij het bezoeken van Kringloopwinkel Hoek van Holland is het belangrijk om te letten op de prijzen. Veel beoordelingen van klanten benadrukken dat de prijzen redelijk zijn. Dus wees gerust, je kunt hier zeker koopjes vinden! Daarnaast is het handig om te weten dat Kringloopwinkel Hoek van Holland een rolstoelvriendelijke ingang, parkeerplaats en toiletten heeft, waardoor het voor iedereen toegankelijk is.

Hoe werkt Kringloopwinkel Hoek van Holland?

Kringloopwinkel Hoek van Holland heeft een breed assortiment aan tweedehands spullen, waaronder antiek, boeken, huis- en inrichting, kleding, muziek en speelgoed. Je zult versteld staan van de verscheidenheid aan items die je hier kunt vinden. Bovendien accepteert deze kringloopwinkel graag donaties van goederen. Dus als je iets hebt dat je niet meer gebruikt, breng het dan gerust langs!

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Kringloopwinkel Hoek van Holland biedt ook een aantal unieke programma’s, kortingen en andere services aan. Zo is de winkel LGBTQ+ vriendelijk en zorgt het voor een veilige omgeving voor transgenders. Daarnaast accepteert de winkel verschillende betaalmethoden, zoals pinpassen en contactloos mobiel betalen. Dus je hebt altijd een handige betaaloptie bij de hand.

Mis geen enkele update van Kringloopwinkel Hoek van Holland en volg de winkel op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen.

Kortom, Kringloopwinkel Hoek van Holland is de ideale bestemming voor iedereen die op zoek is naar duurzame en betaalbare tweedehands spullen. Breng je items naar deze kringloopwinkel, shop er zelf rond en ervaar de vreugde van hergebruik en recycling!

45 gedachten over “Kringloopcentrum Hoek van Holland”

 1. ★★★★☆

  Fijne kringloop winkel met een verschillend prijsaanbod voor iedereen. Gemakkelijke doorweg en paskamer aanwezig. Aardig personeel en natuurlijk leuk antiek.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel centrum Hoek van Holland. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Op de oude lokatie kwam ik graag naar deze kringloop. Leuke spullen voor kleine prijsjes. En dat allemaal voor het goede doel: uitstapjes voor ouderen. Maar nu, na de brand op deze nieuwe lokatie zijn de prijzen enorm gestegen, zelfs boven nieuwprijs in de winkel. Ik stond snel weer buiten. Kun je ook -5 sterren geven?

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel centrum Hoek van Holland. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Vroeger was het een goede winkel met redelijke prijzen, maar nu, op basis van mijn ervaring, kan ik je verzekeren dat dit een van de duurste tweedehandswinkels is. Onredelijk hoge prijzen voor gebruikte kleding en schoenen (vanaf 10 euro en meer). Sommige dingen zijn dichtgenaaid, met zichtbare gebreken, maar tegelijkertijd zijn ze constant duur. Bovendien is deze winkel een krappe ruimte zonder paskamer. Ik raad het niet aan.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter