Kringloop Vice Versa in Veghel

Ontdek duurzaam shoppen bij Kringloop Vice Versa in Veghel—vind unieke kleding, meubels, boeken en meer tegen aantrekkelijke prijzen!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:30
Woensdag10:00-16:30
Donderdag10:00-16:30
Vrijdag10:00-16:30
Zaterdag10:00-16:30
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Nadat een familie lid was overleden en de kamer met spoed ontruimt moest worden hebben we een beroep gedaan op kringloopwinkel Vice Versa. Wesley en collega kwamen meteen en namen de meeste spullen mee. Ze stelden voor om de volgende dag terug te komen om nog meerdere kasten af te breken en mee te nemen. Beiden waren zeer behulpzaam en ook vriendelijk. Het was fijn om met deze harde werkers zaken te doen, mannen nog hartelijk bedankt .”

Hans Kramer

“Eigenaar Wesley is een man met hart voor de zaak en ook echt een hart voor de mensen die graag bij de Kringloop winkelen, of ivm financien geen andere keus hebben. Steekt echt zijn nek uit voor anderen. Jammer dat de zaak nu gesloten is in verband met de lockdown, maar met jullie inzet zijn wij er zeker van dat jullie hierna weer super hard terugkomen. Ik wens jullie veel succes!”

Kim Habraken

“Fijne eigenaar deze man kan wel wat missen. En af en toe geeft hij ook wat gratis mee met een klant. Er is veel variatie en iedere week weer wat nieuws. Glas werk potterie kleding stoelen meubels electrische apparaten lampen /lampen kappen oude en. Nieuwe.bestek servies, dvd,s, cds. eigenlijk alles wat men nodig heeft. En zeker niet te duur. Ga maar eens kijken.”

norbert roest

Meer reviews lezen…

Kringloop Vice Versa: Duurzaam Winkelen in Veghel

Kringloop Vice Versa is een kringloopwinkel gevestigd in Veghel, een stad in de provincie Noord-Brabant. Deze winkel biedt een unieke ervaring waarbij duurzaam winkelen centraal staat. Ben je benieuwd wat je kunt verwachten bij Kringloop Vice Versa? Lees dan verder!

Wat kun je brengen?

Bij Kringloop Vice Versa kun je verschillende spullen inleveren. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichtingsartikelen, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door je gebruikte spullen in te leveren, draag je bij aan een circulaire economie en voorkom je dat ze op de vuilnisbelt belanden.

Waar moet je op letten?

Bij het winkelen bij Kringloop Vice Versa is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de producten te letten. Aangezien het om tweedehands artikelen gaat, is het mogelijk dat sommige items gebruikssporen hebben. Controleer dus goed of alles naar wens is voordat je besluit iets te kopen. Daarnaast is het handig om te weten dat Kringloop Vice Versa alleen contante betalingen accepteert.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Kringloop Vice Versa werkt volgens het principe van hergebruik. Wanneer je spullen inlevert, beoordeelt het personeel of deze geschikt zijn om te verkopen. De items worden vervolgens tentoongesteld in de winkel, waar je rustig kunt rondkijken en de mooiste schatten kunt ontdekken. Door producten bij Kringloop Vice Versa te kopen, geef je ze een tweede leven en draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Kringloop Vice Versa biedt verschillende unieke programma’s en services aan. Zo bieden ze online prijsopgaven aan, waardoor je makkelijk kunt ontdekken wat je spullen waard zijn. Daarnaast hebben ze een innamepunt waar je jouw goederen kunt afgeven. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld meubels wilt doneren of grotere items hebt die je niet zelf kunt vervoeren.

Wil je op de hoogte blijven van al het laatste nieuws en updates van Kringloop Vice Versa? Volg ze dan op Facebook. Hier vind je regelmatig nieuwe informatie over duurzaam tweedehands winkelen.

Ben je op zoek naar een kringloopwinkel in Veghel? Bezoek dan Kringloop Vice Versa, gevestigd aan het Heilig Hartplein 27. De openingstijden zijn als volgt: – Maandag: Gesloten – Dinsdag t/m zaterdag: 10:00-16:30 – Zondag: Gesloten

Duik in de wereld van duurzaam winkelen en ontdek de schatten die Kringloop Vice Versa te bieden heeft. Bezoek deze kringloopwinkel in Veghel en geef jouw spullen een nieuw leven!

22 gedachten over “Kringloop Vice Versa in Veghel”

 1. ★★★★★

  Fijne eigenaar deze man kan wel wat missen. En af en toe geeft hij ook wat gratis mee met een klant. Er is veel variatie en iedere week weer wat nieuws. Glas werk potterie kleding stoelen meubels electrische apparaten lampen /lampen kappen oude en. Nieuwe.bestek servies, dvd,s, cds. eigenlijk alles wat men nodig heeft. En zeker niet te duur. Ga maar eens kijken.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij VICE VERSA. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Nadat een familie lid was overleden en de kamer met spoed ontruimt moest worden hebben we een beroep gedaan op kringloopwinkel Vice Versa. Wesley en collega kwamen meteen en namen de meeste spullen mee. Ze stelden voor om de volgende dag terug te komen om nog meerdere kasten af te breken en mee te nemen. Beiden waren zeer behulpzaam en ook vriendelijk. Het was fijn om met deze harde werkers zaken te doen, mannen nog hartelijk bedankt .

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top ervaring bij VICE VERSA. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Eigenaar Wesley is een man met hart voor de zaak en ook echt een hart voor de mensen die graag bij de Kringloop winkelen, of ivm financien geen andere keus hebben. Steekt echt zijn nek uit voor anderen. Jammer dat de zaak nu gesloten is in verband met de lockdown, maar met jullie inzet zijn wij er zeker van dat jullie hierna weer super hard terugkomen. Ik wens jullie veel succes!

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel VICE VERSA. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel VICE VERSA. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Sympathieke Dame die de kleding en schoenen afdelingen netjes beheert. Wisselend aanbod, je moet gewoon regelmatig binnenlopen en afhankelijk van je wensen kun je ook daar een pareltje vinden.. en last but not least: Aardige heer die daar de zaak runt, die de koper ook een dealtje gunt. Graag zal ik deze zaak nog vaker bezoeken

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel VICE VERSA. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter