Kringloop t’ Vosje in Hengelo

Ontdek unieke vondsten bij Kringloop ’t Vosje in Hengelo – kleding, meubels, speelgoed, en meer. Vind jouw schat!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Een van de leukste kringloopwinkels die we kennen. Zeer goede voorraad van leuke spullen en met de kleding niet duur! Vandaag neusfluitjes, een roze herenoverhemd en andere leuke dingen daar gevonden. Echt een aanrader!”

Edu van Dijk

“Hele aardig leuke mensen hier in de kringloop , Alles is hardstikke goedkoop en schoon en niet tevergeten top kwaliteit van een kringloop kwa spullen , En de stagiar is ook nog eens een hele leuke knappe vent πŸ˜‰ …”

Maikel Deniz

“Leuke kringloopwinkel met aardige eigenaressen. De spullen worden met veel flair uitgestald zodat je hier heerlijk rond kunt snuffelen. Kom en laat je verrassen :-)”

Trudie

Meer reviews lezen…

Kringloop ’t Vosje: Een Schatgraversparadijs in Hengelo

Ontdek de Verborgen Schatten van Kringloop ’t Vosje

Als je op zoek bent naar een bijzondere kringloopwinkel in Hengelo, dan moet je zeker een bezoek brengen aan Kringloop ’t Vosje. Gelegen aan het Vuurdoornplein 2, biedt deze winkel een unieke schatgraverservaring. Met een assortiment dat varieert van kleding tot CD’s en van leuke meubels tot kleine prullaria, is er altijd wel iets bijzonders te vinden in deze winkel.

Spullen Brengen naar Kringloop ’t Vosje

Wil je wat ruimte creΓ«ren in huis en spullen kwijt? Bij Kringloop ’t Vosje kun je tijdens de openingstijden jouw gebruikte goederen inleveren. Het wordt wel gewaardeerd als je de spullen zo schoon mogelijk aanlevert. De innametijden vind je hier.

Een Overvloed aan Tweedehands Schatten

Het assortiment van Kringloop ’t Vosje is divers en vol verrassingen. Of je nu op zoek bent naar boeken, huishoudelijke apparaten, meubels of speelgoed, deze kringloopwinkel heeft het allemaal. Het kopen van tweedehands spullen bij Kringloop ’t Vosje draagt bij aan een duurzame manier van winkelen in Hengelo.

Diensten en Faciliteiten

Naast het verkopen van tweedehands spullen, biedt Kringloop ’t Vosje ook diverse diensten en faciliteiten aan. Zo kun je er gemakkelijk goederen inleveren tijdens de openingstijden van de winkel. Bovendien is Kringloop ’t Vosje rolstoelvriendelijk met een toegankelijke ingang en parkeergelegenheid.

Mis Geen Enkele Update van Kringloop ’t Vosje

Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes rondom Kringloop ’t Vosje? Volg dan de kringloopwinkel op Facebook. Via dit sociale mediakanaal blijf je op de hoogte van duurzaam tweedehands winkelen in Hengelo.

Kom naar Kringloop ’t Vosje en Ontdek Jouw Eigen Schatten

Kringloop ’t Vosje in Hengelo is een ware schat voor liefhebbers van tweedehands winkelen. Met een divers assortiment, vriendelijke service en gemakkelijke inname van goederen, is deze kringloopwinkel zeker een bezoek waard. Ga op ontdekkingstocht bij Kringloop ’t Vosje en vind jouw eigen verborgen schatten.

22 gedachten over “Kringloop t’ Vosje in Hengelo”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Dikke 5 sterren. Wat een leuke winkel. Netjes, alles is schoon en mooi gedecoreerd. Kleine prijsjes. Leuke verkoopsters, erg behulpzaam. Ik heb best veel gekocht. Hier kom ik zeker nog eens terug.

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Hele fijne kringloopwinkel. Mooie spullen voor leuke prijzen. Verschil met andere kringloopwinkels. Vriendelijke mensen. Kom graag terug.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een top ervaring met t’ Vosje. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  De Mooiste en daarbij ook nog de Goedkoopste kringloop van Nederland. En Miriam en Connie zijn ook nog eens zulke Lieve Zusjes. Het was me een waar genoegen om hier een middagje te zijn! Wou dat jullie een beetje meer richting Zeeland woonden Dan was ik jullie trouwste klant ahaa Het allerbeste voor Jullie Liefs van Elles-Eibertje

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Leuke kringloopwinkel met aardige eigenaressen. De spullen worden met veel flair uitgestald zodat je hier heerlijk rond kunt snuffelen. Kom en laat je verrassen :-)

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Leuke kringloop met nog echte kringloop prijzen. Geweldige papegaai. En heel handig een homer punt in de omgeving

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Geweldig kringloop winkel, ruime keuze, lage prijzen en hele vriendelijke medewerker. Echt een aanrader om eens binnen te wandelen!

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Vriendelijke lieve mensen en leuke spulletjes! Echt de moeite waard om er te snuffelen en zekers voor de prijs!!!

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een van de leukste kringloopwinkels die we kennen. Zeer goede voorraad van leuke spullen en met de kleding niet duur! Vandaag neusfluitjes, een roze herenoverhemd en andere leuke dingen daar gevonden. Echt een aanrader!

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende ervaring met t’ Vosje. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Hele aardig leuke mensen hier in de kringloop , Alles is hardstikke goedkoop en schoon en niet tevergeten top kwaliteit van een kringloop kwa spullen , En de stagiar is ook nog eens een hele leuke knappe vent

  Beantwoorden
 12. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel t’ Vosje. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter