Kringloop Rijssen-Holten

Ontdek duurzame schatten in Twente bij Kringloop Rijssen-Holten: meubels, kleding, boeken en meer voor milieubewuste koopjesjagers.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag14:00-17:00
Zaterdag11:00-15:00
ZondagGesloten

Socialmedia

In het kort:

“Wat een geweldige kringloop is dit! Klein maar fijn. Prachtige spullen gevonden. En voor prijsjes waarin wij in de randstad alleen maar van kunnen dromen 😂 en nu met de Corona hele goede regels en hygiëne 👍 top dames! …”

Alexandra Van Tiel De Graaff

“Wat tuinafval weggebracht op de gemeente werf, schoon en netjes.”

Gert-Jan van Dam

“Goed volk daarzo!”

Jaco den Uijl

Meer reviews lezen…

Kringloop Rijssen-Holten: De Duurzame Schatzoeker van Twente

Kringloop Rijssen-Holten, gelegen in het pittoreske Rijssen, is een ware schatkamer voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Met zijn ruime assortiment aan tweedehands spullen biedt deze kringloopwinkel een unieke winkelervaring voor zowel bewoners als bezoekers van Twente. Benieuwd naar wat je kunt verwachten? Lees verder en ontdek alle ins en outs van Kringloop Rijssen-Holten.

Wat kan je bij Kringloop Rijssen-Holten brengen?

Als je je oude spullen een nieuw leven wilt geven, ben je bij Kringloop Rijssen-Holten aan het juiste adres. Ze nemen graag diverse goederen zoals boeken, gereedschappen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed en huis- en inrichtingsartikelen van je over. Door je spullen hier te brengen, draag je niet alleen bij aan een duurzamere samenleving, maar ook aan een gezellige winkelervaring voor anderen.

Waar moet je op letten bij het bezoeken van de kringloopwinkel?

Bij een bezoek aan Kringloop Rijssen-Holten zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Houd bijvoorbeeld rekening met de openingstijden, die van vrijdag tot en met zaterdag zijn van 14:00 tot 17:00 uur. Verder is het goed om te weten dat de winkel rolstoelvriendelijk is, met een toegankelijke ingang en parkeergelegenheid. Ook handig om te weten is dat de winkel een gemiddelde klantbeoordeling heeft van 3.9/5 sterren, wat aangeeft dat vele tevreden klanten je voor zijn gegaan.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Kringloop Rijssen-Holten heeft niet alleen een uitgebreid assortiment, maar biedt ook diverse unieke programma’s en diensten. Zo kun je hier niet alleen terecht voor het kopen en doneren van tweedehands spullen, maar ook voor het regelen van woningontruimingen. Daarnaast hebben ze een handige inname service waar je overtollige goederen kunt afleveren. Deze service maakt het voor jou makkelijk om van je ongebruikte spullen af te komen terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan duurzaamheid.

Neem deel aan het duurzame avontuur

Kringloop Rijssen-Holten houdt je graag op de hoogte van alles wat er speelt binnen de kringloopwinkel. Volg ze daarom op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en interessante updates over duurzaam tweedehands winkelen. Daarnaast vind je op de website een compleet overzicht van alle andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in de provincie Overijssel.

Kortom, Kringloop Rijssen-Holten biedt een unieke winkelervaring voor iedereen die op zoek is naar duurzame schatten. Breng je oude spullen langs, beleef een gezellige winkeldag en draag bij aan een duurzamere wereld. Plan snel je bezoek aan deze bijzondere kringloopwinkel in Rijssen en laat je verrassen door al het moois dat zij te bieden hebben.

Laat hieronder een review achter