Kringloop NognKanS in Elst (Utrecht)

Ontdek duurzame schatten in Elst bij Kringloop NognKanS: boeken, meubels, kleding en meer. Shop groen op vrijdag en zaterdag.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag10:00-15:00
Zaterdag10:00-15:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Alweer gescoord in deze kleine maar goed verzorgde kringloopwinkel. En ook nog eens voor het goede doel. Ook tijd voor een babbeltje. Fijn.”

Heleen Buth

“leuke en gezellige Kringloopwinkel..loop er eens naar binnen…doen !”

jan de jong

“Leuke zaak, lekker rondsnuffelen, aardig personeel”

Arendtje van de Scheur

Meer reviews lezen…

Kringloop NognKanS: De Duurzame Schatkamer in Elst (Utrecht)

Kringloop NognKanS, gevestigd in Elst (Utrecht), is een ware schatkamer voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Deze kringloopwinkel is open op vrijdag en zaterdag en biedt een scala aan tweedehands artikelen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 sterren is dit een populaire bestemming voor zowel koopjesjagers als milieubewuste consumenten.

Wat kan je brengen naar Kringloop NognKanS?

Kringloop NognKanS verwelkomt graag donaties van verschillende items. Heb je boeken die je niet meer leest, huishoudelijke apparaten die je niet meer gebruikt, of misschien meubels die een nieuwe eigenaar verdienen? Breng ze naar Kringloop NognKanS en geef deze items een tweede leven. Niet alleen help je hiermee het milieu, maar je maakt ook anderen blij met jouw donaties.

Waar moet je op letten bij het winkelen in Kringloop NognKanS?

Bij het speuren naar verborgen schatten in Kringloop NognKanS zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste, controleer de staat van de items die je wilt kopen. Hoewel de prijzen in de kringloopwinkel vaak zeer betaalbaar zijn, wil je natuurlijk wel dat de spullen die je koopt in goede conditie zijn. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat het assortiment continu wisselt. Dus als je iets specifieks zoekt, kan het lonen om regelmatig terug te komen en te blijven rondneuzen.

Hoe werkt Kringloop NognKanS?

Bij Kringloop NognKanS vind je een breed scala aan items, waaronder boeken, gereedschappen, meubels, kleding en nog veel meer. Het motto van deze kringloopwinkel is duurzaam winkelen stimuleren. Door tweedehands spullen te kopen, verminder je jouw ecologische voetafdruk en ondersteun je een circulaire economie. Bovendien hanteert Kringloop NognKanS aantrekkelijke kortingen en biedt het speciale programma’s zoals ‘Op=Op deals’ om het winkelen nog voordeliger te maken. Rolstoelgebruikers kunnen ook gemakkelijk de winkel betreden vanwege de rolstoelvriendelijke parking.

Voor meer informatie over Kringloop NognKanS en andere kringloopwinkels in de provincie Utrecht, kun je een kijkje nemen op deze website. Volg ook de Instagram-pagina van Kringloop NognKanS voor updates en inspiratie.

Kortom, breng een bezoek aan Kringloop NognKanS in Elst (Utrecht) en maak kennis met de duurzame schatkamer vol tweedehands pareltjes. Doe mee aan de beweging van duurzaam winkelen en ontdek de vele mogelijkheden die deze kringloopwinkel te bieden heeft.

16 gedachten over “Kringloop NognKanS in Elst (Utrecht)”

 1. ★★★★★

  Kleine, rommelige kringloopwinkel. Beperkt aanbod: geen meubels, geen kleding. Maar ook niet duur. Dus met een beetje geluk kun je hier wel een koopje scoren. Vandaag kocht ik een oude Giant MTB in goede staat voor 20 . Ik denk dat hij mede zo goedkoop was omdat hij eigenlijk te groot was voor de winkel, maar toch… Ik werd heel vriendelijk geholpen.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Alweer gescoord in deze kleine maar goed verzorgde kringloopwinkel. En ook nog eens voor het goede doel. Ook tijd voor een babbeltje. Fijn.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel NognKanS. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel NognKanS. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel NognKanS. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij NognKanS. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter