Kringloop Hoogvliet in Hoogvliet Rotterdam

Ontdek duurzame schatten in Kringloop Hoogvliet, Rotterdam – boeken, meubels, mode, en meer. Hergebruik en vind unieke koopjes!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

In het kort:

“Af en toe kom ik er welleens meestal om bloempotten te kopen . Ik slaag er altijd voor . Maar de ene keer heeft men meer keus dan de andere keer . Maar dat is logisch het ligt er ook maar net aan wat er binnen komt .”

Martina Oudheusden

“Leuke kringloop. Verdeeld over twee verdiepingen. Redelijke prijzen. Goede doorstroom van spullen. Voldoende parkeergelegenheid. (behalve op marktdag donderdag).”

Henry

“Piekfijn overgenomen door Het Goed. Mooier ingericht, stuk duurder en goed kijken of je niets koopt dat kapot is.”

Marjan van Eijck (MJ)

Meer reviews lezen…

Kringloop Hoogvliet: Duurzaam winkelen in Rotterdam

Een gevarieerd aanbod bij Het Goed Rotterdam Hoogvliet

Het Goed kringloopwarenhuis, gevestigd in Rotterdam Hoogvliet, is een van de drie vestigingen van Het Goed in de stad. Deze kringloopwinkel bevindt zich in winkelcentrum De Binnenban en biedt dagelijks een gevarieerd assortiment aan. Bij Het Goed wordt hergebruik gestimuleerd en krijgen mensen de kans om waardevolle werkervaring op te doen.

Het assortiment van Het Goed Rotterdam Hoogvliet is divers en bestaat onder andere uit boeken, computers, elektronica, fietsen, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Hiermee krijgen deze tweedehands spullen een tweede leven. Het is mogelijk om deze goederen tijdens de openingstijden van de winkel in te leveren. Let wel op dat de ingeleverde spullen netjes, schoon en heel moeten zijn.

Wat maakt Het Goed Rotterdam Hoogvliet uniek?

Bij Het Goed Rotterdam Hoogvliet kun je naast een gevarieerd aanbod ook gebruikmaken van diverse diensten en faciliteiten. Zo is de kringloopwinkel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Daarnaast biedt Het Goed een inname-service, waar je jouw gebruikte goederen kunt aanbieden. Ook is er een ophaalservice beschikbaar voor grotere items die je niet zelf kunt vervoeren.

Voor de bezoekers is er een parkeerplaats beschikbaar. Helaas is er geen eetgelegenheid of koffiehoek aanwezig, maar dat mag de pret niet drukken. Het Goed Rotterdam Hoogvliet focust zich op duurzaam winkelen en zorgt ervoor dat je met een goed gevoel tweedehands spullen kunt kopen.

Volg Het Goed Rotterdam Hoogvliet via social media

Mis geen enkele update over Het Goed Rotterdam Hoogvliet en volg deze kringloopwinkel op Instagram en Facebook. Via deze kanalen blijf je op de hoogte van het laatste nieuws omtrent duurzaam tweedehands winkelen. Wil je meer weten over Het Goed als keten? Ontdek dan de 30 filialen van Het Goed door heel Nederland.

Duurzaam winkelen in Hoogvliet

Het Goed Rotterdam Hoogvliet biedt een scala aan tweedehands artikelen, waarmee je niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan een duurzame samenleving. Dus, als je op zoek bent naar een kringloopwinkel in Rotterdam Hoogvliet, breng dan zeker een bezoek aan Het Goed. Neem een kijkje in hun diverse assortiment en geef mooie tweedehands spullen een nieuw leven.

228 gedachten over “Kringloop Hoogvliet in Hoogvliet Rotterdam”

 1. ★★★★☆

  Well great, as written on the receipt, they are taking back the electronics, assuming it doesnt work… well they just sent me home with my non-working Christmas lights. Bought yesterday and returned today. Better to just buy somewhere else

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Just drove by with 2 boxes of good stuff. Whether I want to put them outside in the rain, indoors is not allowed. After I explained that these were mainly items that should not get wet, such as puzzles and books, they shrugged their shoulders and the employee walked away. Never again! Ill detour to Spijkenisse. They understand there.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  OPLICHTERS Helaas moet je 1 ster geven om een reactie te geven jammer genoeg Ik vindt deze zaak heel erg duister het is geen non profit winkel meer maar een groot oplichters winkel en wel van de Pameijer zodat ze hun eigen zakken kunnen vullen ze krijgen de spullen gratis en zetten er vervolgens een belachelijke prijs op zoals een 3 persoons bank met donker bruine vlekken op de zitting daar vragen ze 85 euro voor zo zijn er dus maar weinig mensen die in hoogvliet gaan wonen en geen geld hebben iets kopen HET IS GEWOON TE DUUR OPLICHTERS PAMEIJER

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Erg leuke kringloop winkel. Helaas is hier geen plek waar je even kunt zitten om wat te drinken en of eten. Sommige dingen zijn goedkoop en andere duur. Maar dat is in vrijwel alle kringloop winkels zo. Altijd leuk om rond te kijken

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Terwijl de winkel vol staat met spullen voor te hoge prijzen, regelmatig van matige kwaliteit, gaat men bij gratis ophalen quasi-kritisch doen en neemt men een deel van onze oude, maar echt nog prima meubels niet mee, omdat het niet goed genoeg zou zijn. Kortom: bel Het Goed niet als je van al je nog bruikbare spullen afwil, want ze laten je doodleuk met een deel van je goede spullen zitten en dan moet je daar alsnog een andere oplossing voor vinden. Niet handig.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Vanmorgen hebben ze het logeerbed, van onze kleinkinderen, met matras en dekbed opgehaald. Keurige en vriendelijke mannen. Dank jullie wel en hopelijk is er snel iemand blij mee.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Jammer van de prijzen, ook is de halve winkel nu gevuld met kleding die je aan de andere kant van de straat ook kan kopen bij goed gekleed. Hierdoor nog weinig ander aanbod in de winkel Ik zie trouwens bij veel winkels van het goed de klachten over de prijzen enzo. Het zou het goed sieren om es te reageren op reviews en niet alsnog de prijzen bijna wekelijks te verhogen

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Hoogvliet. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met Hoogvliet. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Slechte zaak. Onduidelijke beoordeling van je spullen en daardoor nemen ze het gewoon niet mee. Beter meteen zelf alles weggooien en niks door ze laten meenemen. Of jullie nemen alles mee of niets, ga niet alleen de spullen meenemen die nog nieuw zijn!!! Ik bel jullie in ieder geval nooit meer om spullen op te halen.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter