kringloop-e-store.nl in Waspik

Ontdek unieke tweedehands schatten in Waspik – kleding, meubels, elektronica en meer voor liefhebbers van duurzaamheid en vintage flair.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag09:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

Kringloop-e-store.nl: Dé Plek voor Jouw Tweedehands Schatten in Waspik

Ben je op zoek naar unieke tweedehands items? Dan ben je bij kringloop-e-store.nl aan het juiste adres! Deze gezellige kringloopwinkel is gevestigd aan Het Vaartje 68 in Waspik. Hier kun je terecht voor een breed scala aan tweedehands producten, variërend van kleding tot meubels en elektronica. Deze charmante winkel wordt gerund door een vrouwelijke ondernemer die gepassioneerd is over hergebruik en duurzaamheid.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij kringloop-e-store.nl kun je jouw overtollige spullen een nieuw leven geven. Ze nemen graag kleding, schoenen, accessoires, boeken, speelgoed, meubels en zelfs elektronica aan. Breng je items naar de winkel en draag bij aan een circulaire economie. Vergeet niet dat alle spullen in goede staat moeten verkeren om hergebruikt te kunnen worden.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij de kringloopwinkel?

Bij kringloop-e-store.nl is het belangrijk om je ogen open te houden voor verborgen schatten. Je weet nooit wat je zult vinden! Scan de rekken en schappen grondig af, want je kunt vaak unieke items tegenkomen die nergens anders te vinden zijn. Let ook op de kwaliteit van de producten voordat je ze koopt. Controleer op eventuele beschadigingen of mankementen en vraag het personeel om hulp als je twijfelt.

Hoe werkt de kringloop-e-store.nl?

Bij kringloop-e-store.nl hebben ze een handig online prijsopgave systeem, zodat je van tevoren een idee kunt krijgen van de waarde van je spullen. Dit bespaart tijd en geeft je een indicatie van wat je kunt verwachten. Daarnaast bieden ze verschillende programma’s en services aan, zoals een rolstoeltoegankelijk toilet en een genderneutraal toilet. De winkel is ook trots op hun LGBTQ+ vriendelijkheid, waardoor iedereen zich welkom en gerespecteerd voelt. Houd er rekening mee dat een afspraak verplicht is, zodat ze je optimaal van dienst kunnen zijn.

Ontdek de schatten van kringloop-e-store.nl in Waspik

Kringloop-e-store.nl is dé plek waar je kunt genieten van tweedehands winkelen in Waspik. Ze hebben een breed assortiment aan producten om uit te kiezen en bieden unieke programma’s en services die je winkelervaring nog beter maken. Maak een afspraak en breng een bezoek aan deze gezellige kringloopwinkel. Vergeet niet om hun Facebookpagina hier te volgen voor updates en aanbiedingen.

Keywords: Kringloopwinkel Waspik, kringloop-e-store.nl Waspik

Laat hieronder een review achter