Kringloop Diverso in Heusden (Noord-Brabant)

Ontdek tweedehands schatten bij Kringloop Diverso in Heusden: kleding, meubels, boeken en meer. Beleef duurzaam winkelen met hoge waarderingen!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Echt een bezoekje waard voordat je iets nieuws aanschaft.”

jjohn

“Leuke kringloop met mooie items en goede prijzen.”

Frank ’t Hart

“Heel appart”

Ben Boukema

Meer reviews lezen…

Kringloop Diverso: De ideale plek om je spullen een tweede leven te geven

Kringloop Diverso is een geweldige kringloopwinkel gelegen aan de Drietrompetterstraat 24 in Heusden. Met een gemiddelde beoordeling van 4.6/5 sterren, is het een geliefde locatie voor mensen die op zoek zijn naar unieke tweedehands items. De winkel is rolstoeltoegankelijk en biedt ruime parkeergelegenheid. De openingstijden zijn nog niet bekend, maar we raden je aan om hun Facebook-pagina te volgen voor de meest actuele informatie.

Wat kun je naar Kringloop Diverso brengen?

Bij Kringloop Diverso kun je allerlei spullen inleveren die nog in goede staat verkeren. Denk hierbij aan kleding, schoenen, meubels, boeken, speelgoed en elektronica. Door je spullen naar de kringloopwinkel te brengen, geef je ze een tweede leven en draag je bij aan een duurzame samenleving. Bovendien steun je met je donatie ook nog eens het goede doel, want Kringloop Diverso werkt samen met lokale non-profitorganisaties.

Waar moet je op letten bij Kringloop Diverso?

Bij het bezoeken van Kringloop Diverso is het handig om te weten waar je op moet letten. Omdat het assortiment continu verandert, is het slim om regelmatig een bezoekje te brengen. Misschien vind je die ene unieke kast waar je al tijden naar op zoek bent! Neem de tijd om rustig rond te kijken en let vooral op de kwaliteit van de items. Controleer bijvoorbeeld of meubels stevig zijn en kleding geen zichtbare slijtage heeft. Op die manier weet je zeker dat je een goede aankoop doet.

Hoe werkt Kringloop Diverso?

Bij Kringloop Diverso werken ze met een systeem waarbij ze de waarde van gedoneerde spullen kunnen inschatten. Als je dus iets naar de winkel brengt, krijg je daarvoor een vergoeding in de vorm van een tegoedbon. Met deze tegoedbon kun je dan weer andere items kopen in de winkel. Een geweldig initiatief wat ervoor zorgt dat spullen niet onnodig worden weggegooid, maar een tweede kans krijgen. Bovendien biedt Kringloop Diverso ook speciale kortingsprogramma’s voor mensen met een laag inkomen, zodat iedereen betaalbare spullen kan vinden.

Wil je meer weten over Kringloop Diverso in Heusden? Bezoek dan eens hun pagina op onze website. Hier vind je meer informatie over het assortiment, speciale evenementen en andere diensten die ze aanbieden.

9 gedachten over “Kringloop Diverso in Heusden (Noord-Brabant)”

 1. ★★★★★

  Een top bezoek aan Diverso. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Diverso. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Diverso. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter