Kringloopwinkel John Verdonk Holding B.V.

Ontdek betaalbare tweedehands meubels, kleding en boeken bij John Verdonk Holding B.V., de geliefde kringloop in Veldhoven.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“prima”

Firas hij

“Mooi”

Baby Flapdrol

Meer reviews lezen…

John Verdonk Holding B.V.

Dé Kringloopwinkel in Veldhoven

John Verdonk Holding B.V. is dé kringloopwinkel in Veldhoven waar je terecht kunt voor de leukste tweedehands spullen. Gelegen aan Dorpstraat 205, 5504 HG Veldhoven, biedt deze kringloopwinkel een breed assortiment aan gebruikte meubels, kleding, boeken en nog veel meer. Met een gemiddelde beoordeling van 3.1/5 sterren, is dit een populaire bestemming voor koopjesjagers en milieubewuste shoppers.

Wat kun je brengen naar John Verdonk Holding B.V.?

Bij John Verdonk Holding B.V. kun je jouw ongewenste spullen een nieuw leven geven. Heb je thuis kleding die niet meer past, meubels die je wilt vervangen of boeken die je hebt uitgelezen? Breng ze naar deze kringloopwinkel en help mee aan een duurzamere samenleving. Het team van John Verdonk Holding B.V. neemt graag jouw gebruikte spullen in ontvangst om ze vervolgens te verkopen aan liefhebbers van tweedehands artikelen.

Waar moet je op letten bij John Verdonk Holding B.V.?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel zoals John Verdonk Holding B.V. is het belangrijk om goed op te letten. Omdat alle producten tweedehands zijn, is er een kans dat er gebruikssporen of defecten aanwezig zijn. Controleer daarom altijd zorgvuldig de staat van de items voordat je ze aanschaft. Het kan de moeite waard zijn om een kleine reparatie te doen, maar zorg ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast is het slim om regelmatig een bezoek te brengen aan deze kringloopwinkel, aangezien het aanbod continu verandert en je zo de beste koopjes kunt scoren.

Hoe werkt John Verdonk Holding B.V.?

Bij John Verdonk Holding B.V. werken ze volgens het principe van hergebruik. Het proces is eenvoudig: je brengt jouw spullen naar de winkel, het vriendelijke personeel bekijkt de staat ervan en bepaalt een redelijke prijs. Vervolgens worden de items in de winkel geplaatst en kunnen geïnteresseerde klanten ze kopen. Door te winkelen bij John Verdonk Holding B.V., draag je niet alleen bij aan een duurzamer milieu, maar steun je ook lokale initiatieven.

Unieke programma’s en kortingen bij John Verdonk Holding B.V.

Naast het reguliere aanbod biedt John Verdonk Holding B.V. ook unieke programma’s en kortingen. Via hun Facebook-groep houden ze klanten op de hoogte van speciale acties en nieuwe producten. Daarnaast kun je ook profiteren van kortingen op bepaalde dagen van de week. Neem regelmatig een kijkje om te zien welke verrassingen John Verdonk Holding B.V. voor jou in petto heeft.

Bent u op zoek naar tweedehands schatten in Veldhoven? Kom dan langs bij John Verdonk Holding B.V., dé kringloopwinkel waar duurzaamheid en winkelplezier hand in hand gaan. Dwaal door de verschillende afdelingen en ontdek verborgen juweeltjes die passen bij uw persoonlijke stijl. Bezoek de website voor meer informatie.

13 gedachten over “Kringloopwinkel John Verdonk Holding B.V.”

 1. ★★★☆☆

  Zeer onbetrouwbare kringloop winkel Ik had voor de VIERDE keer een afspraak staan voor het ophalen van driedeurs linnenkast en nog een aantal andere goederen. Tot vier keer toe niet komen opdagen zonder iets te laten weten. Ze hadden toch mijn mobiel nummer en adres!
  Ophaal chauffeur was alle keren mijn telefoonnummer kwijtgeraakt, zo vertelde hij?
  Vrijdagmiddag 23 februari 2024, trof ik deze chauffeur in zaak Veldhoven en hem aangesproken.
  Hij vond het erg vervelend en zei dat hij het goed wilde maken en dat hij morgen on 17.00 uur de goederen gegarandeerd kwam ophalen bij mij. Weer speciaal ervoor thuisgebleven en ja, u raadt het alweer niet komen opdagen zonder iets te laten horen. Zeer onbetrouwbaar persoon dus en zeer slecht voor deze kringloopwinkel. Vier afspraken niet nakomen!!! Absurd gewoon. Zou zeggen benader in vervolg liever een andere betrouwbare kringloopwinkel.

  Beantwoorden
 2. ★★★☆☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel John Verdonk Holding B.V.. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★☆☆

  Een geweldige ervaring met John Verdonk Holding B.V.. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter