Kringloopwinkel Gebr Lekx in Obdam

Ontdek duurzame vondsten bij ’t Rommelparadijs in Obdam voor huisinrichting, meubels en muziek in een gezellige kringloopsetting.

Adres & contact

  • kringloop Gebr Lekx
    Obdammerdijk 20, 1713 RA Obdam
  • Telefoonnummer:
  • Website: rommelparadijs.nl

Openingstijden

Maandag13:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

Ontdek ’t Rommelparadijs – Obdam: De Duurzame Kringloopwinkel in Obdam

’t Rommelparadijs – Obdam is een tweedehandswinkel gevestigd in de gezellige stad Obdam, in de provincie Noord-Holland. Deze kringloopwinkel is een waar paradijs voor liefhebbers van duurzaam winkelen en biedt een breed scala aan tweedehands spullen. Ben je benieuwd wat je allemaal kunt vinden bij ’t Rommelparadijs – Obdam en hoe deze kringloopwinkel werkt? Lees dan snel verder!

Wat kun je meenemen naar ’t Rommelparadijs – Obdam?

Bij ’t Rommelparadijs – Obdam kun je diverse items meenemen, waaronder huis- en inrichtingsartikelen, meubels en muziek. Of je nu op zoek bent naar een leuke vintage kast, een retro platenspeler of gewoon wat leuke accessoires voor in huis, de kans is groot dat je het hier zult vinden. Het kopen van tweedehands spullen bij ’t Rommelparadijs – Obdam is niet alleen leuk, maar ook nog eens duurzaam!

Waar moet je op letten bij ’t Rommelparadijs – Obdam?

Bij het bezoeken van ’t Rommelparadijs – Obdam is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de tweedehands spullen te letten. Hoewel de meeste items in goede staat verkeren, is het altijd verstandig om te controleren of er geen beschadigingen zijn voordat je iets koopt. Daarnaast is het handig om te kijken of de prijs in verhouding staat tot de staat van het artikel. Zo voorkom je teleurstellingen achteraf.

Hoe werkt ’t Rommelparadijs – Obdam?

’t Rommelparadijs – Obdam werkt op dezelfde manier als de meeste kringloopwinkels. Je kunt gewoon binnenlopen tijdens de openingstijden en op je gemak rondkijken tussen de verschillende spullen. Mocht je iets leuks vinden, dan kun je het aan de kassa afrekenen. Bij ’t Rommelparadijs – Obdam accepteren ze zowel contant geld als pinbetalingen, dus je kunt betalen zoals je zelf het prettigst vindt.

Unieke programma’s, kortingen en services

’t Rommelparadijs – Obdam biedt verschillende unieke programma’s en services aan. Zo hebben ze regelmatig speciale kortingsacties, waarbij je extra voordelig kunt shoppen. Daarnaast organiseren ze soms leuke evenementen, zoals workshops of themadagen. Houd hun Facebook-pagina en Twitter in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de nieuwste aanbiedingen.

Wil je meer weten over andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Noord-Holland? Neem dan een kijkje op de overzichtspagina van ’t Rommelparadijs. Hier kun je diverse andere kringloopwinkels ontdekken en wellicht nog meer schatten vinden!

Kortom, ’t Rommelparadijs – Obdam is dé duurzame kringloopwinkel in Obdam waar je naar hartenlust kunt snuffelen tussen de mooiste tweedehands spullen. Kom gezellig langs en wie weet vind jij jouw nieuwe pronkstuk tegen een scherpe prijs!

Laat hieronder een review achter