Kringloopwinkel Estafette recyclewinkel Burgum

Ontdek duurzaam shoppen in Recyclewinkel Burgum – tweedehands schatten, vriendelijk personeel, en scherpe prijzen in hartje Friesland.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Een kleine winkel, maar wel alles is aanwezig. Prijzen vind ik reëel, komen veelal overeen met andere kringloopwinkels. En net als bij andere kringloopwinkels kost het ene schaaltje € 1,75 en een ander schaaltje, dat nota bene groter, is €0,75. Toch een paar leuke dingetjes gescoord. Geen 5 sterren vanwege de minimale grootte.”

Kaatje Kaatje

“Dit is prachtig aangelegd met leuke dingen om te kopen. Zeer vriendelijk personeel. Een echte traktatie voor ons die Britten bezoeken!”

David Rogers

“In tegenstelling tot de Jelle hiervoor was onze ervaring zeer positief. Prima prijzen en aardige mensen”

Jelle Edens

Meer reviews lezen…

Recyclewinkel Burgum: Duurzaam Winkelen in Burgum

Recyclewinkel Burgum is een kringloopwinkel gevestigd in het schilderachtige Burgum, Friesland. Deze kringloopwinkel geeft een nieuwe betekenis aan winkelen door tweedehands spullen een tweede kans te geven. Met een gemiddelde beoordeling van 3.3/5 sterren en positieve reviews over de prijzen en het vriendelijke personeel, trekt deze winkel veel bezoekers aan.

Wat kun je naar Recyclewinkel Burgum brengen?

Als je spullen hebt die je niet meer gebruikt maar nog wel in goede staat zijn, kun je ze naar Recyclewinkel Burgum brengen. Ze accepteren een breed scala aan items, zoals boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door je spullen naar deze kringloopwinkel te brengen, draag je bij aan een duurzame samenleving.

Waar moet je op letten bij Recyclewinkel Burgum?

Bij het winkelen in Recyclewinkel Burgum is het belangrijk om goed op de prijzen te letten. De winkel hanteert schappelijke prijzen, maar het is altijd handig om te weten wat je kunt verwachten. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van de items. Hoewel alle items zorgvuldig worden geselecteerd, is het handig om kritisch te zijn en eventuele beschadigingen te controleren voordat je iets koopt.

Hoe werkt Recyclewinkel Burgum?

Recyclewinkel Burgum werkt volgens het kringloopprincipe. Dit betekent dat alle spullen die naar de winkel worden gebracht, worden nagekeken en schoongemaakt voordat ze in de winkel worden geplaatst. De winkel biedt ook een bezorgservice en ophaalservice, zodat je gemakkelijk grote of zware items kunt vervoeren. Op deze manier maakt Recyclewinkel Burgum het voor iedereen mogelijk om duurzaam te winkelen en een bijdrage te leveren aan het verminderen van afval.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Naast het reguliere winkelaanbod heeft Recyclewinkel Burgum ook enkele unieke programma’s en diensten. Ze bieden een online winkelervaring via Marktplaats, waar je het leukste aanbod van de winkel kunt bekijken en kopen. Daarnaast kun je Recyclewinkel Burgum volgen op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en updates over duurzaam tweedehands winkelen.

Kom naar Recyclewinkel Burgum en ontdek de schatten die je kunt vinden in deze kringloopwinkel in het mooie Burgum. De winkel is rolstoelvriendelijk en biedt voldoende parkeergelegenheid. Met zijn gevarieerde aanbod van boeken, kleding, elektronica en nog veel meer, is Recyclewinkel Burgum dé plek om duurzaam te winkelen en unieke vondsten te doen.

Meer informatie over andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Friesland vind je op https://www.kringloop-info.nl/friesland.

Laat hieronder een review achter