Kringloopwinkel Dorcaswinkel Genemuiden

Ontdek duurzame schatten bij Dorcaswinkel Genemuiden – kwaliteitsproducten voor huis, mode en meer, terwijl je lokale goede doelen steunt.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:00
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Prachtige Dorcas kringloopwinkel. Veel plekken, hoeken en gaten waar leuke spullen en frutsels je staan op te wachten als het ware. Boven staat ook nog van alles. Leuke prijsjes en vriendelijke vrijwilligers. Een dikke duim voor Dorcas Genemuiden.”

Hans Rol

“Een mooie grote en leuke Kringloopwinkel. Alles is schoon en netjes ingedeeld. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Je kunt er een aardig tijdje rondneuzen.”

Irma Tiekink

“Goede zeer schone winkel voor tweedehands producten. Personeelerg vriendelijk en behulpzaam. Voldoende parkeerplaatsen en een zorgvuldig corona-beleid.”

Annie Borgerink

Meer reviews lezen…

Dorcaswinkel Genemuiden: Duurzaam Winkelen in Genemuiden

Dorcaswinkel Genemuiden is een populaire kringloopwinkel gevestigd in Genemuiden, Overijssel. Met een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 sterren en regelmatige vermeldingen van “goed doel” en “prijzen” in recensies, is het duidelijk dat deze winkel veel te bieden heeft.

Wat Kan Je Brengen naar Dorcaswinkel Genemuiden?

Bij Dorcaswinkel Genemuiden kan je verschillende spullen doneren, zoals kleding, speelgoed, boeken, meubels, huishoudelijke apparaten, gereedschap, en zelfs muziek. Het doneren van tweedehands spullen is een geweldige manier om duurzaamheid te bevorderen en een positieve impact te maken.

Waarop Moet Je Letten bij Dorcaswinkel Genemuiden?

Bij het winkelen in Dorcaswinkel Genemuiden is het belangrijk om op de prijzen te letten. Veel recensies vermelden de goede prijzen die deze kringloopwinkel biedt. Dit betekent dat je hoogwaardige tweedehands items kunt vinden tegen betaalbare prijzen. Het loont zeker de moeite om goed op te letten en die verborgen schatten te vinden!

Hoe Werkt Dorcaswinkel Genemuiden?

Dorcaswinkel Genemuiden biedt verschillende diensten en faciliteiten aan, waaronder een bezorgservice, inname van goederen en zelfs een ophaalservice. Dit maakt het gemakkelijker dan ooit om je gedoneerde spullen af te geven of zelfs grote items op te halen die je gekocht hebt. De winkel is rolstoelvriendelijk, met een toegankelijke ingang en parkeergelegenheid.

Unieke Programma’s en Kortingen

Bij Dorcaswinkel Genemuiden worden er regelmatig unieke programma’s en kortingen aangeboden. Denk hierbij aan speciale aanbiedingen voor bepaalde items, themaweekenden, of zelfs workshops. Dit maakt winkelen bij Dorcaswinkel Genemuiden nog leuker en spannender.

Volg Dorcaswinkel Genemuiden op Facebook

Mis geen enkele update over Dorcaswinkel Genemuiden en volg de kringloopwinkel op Facebook. Via hun Facebook pagina blijf je op de hoogte van al het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen.

Wil je nog meer kringloopwinkels ontdekken in de provincie Overijssel? Bekijk dan onze complete lijst van kringloopwinkels in Overijssel.

Voeg Dorcaswinkel Genemuiden toe aan je lijst van must-visit kringloopwinkels in Genemuiden. Duurzaam winkelen is nog nooit zo leuk en betaalbaar geweest!

66 gedachten over “Kringloopwinkel Dorcaswinkel Genemuiden”

 1. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Dorcaswinkel Genemuiden. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Prachtige Dorcas kringloopwinkel. Veel plekken, hoeken en gaten waar leuke spullen en frutsels je staan op te wachten als het ware. Boven staat ook nog van alles. Leuke prijsjes en vriendelijke vrijwilligers. Een dikke duim voor Dorcas Genemuiden.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Ik snap dat het voor het goede doel is, maar er is een grens wat je nog kan verkopen. Slechte kwaliteit, dvds bijna allemaal zwaar bekrast. Onoverzichtelijke winkel, personeel alleen maar druk met elkaar…jammer

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Dorcaswinkel Genemuiden. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Dorcaswinkel Genemuiden. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Nette kringloop maar niet gevonden wat ik zocht. Ook ongelooflijk duur. 5 of 6 euro voor een tshirt, kan echt niet. Ik snap dat het voor een goed doel is, maar was voor mij geen reden om dure 2e hands tshirts te kopen.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Dorcaswinkel Genemuiden. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Dorcaswinkel Genemuiden. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Dorcaswinkel Genemuiden. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Dorcaswinkel Genemuiden. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Goede zeer schone winkel voor tweedehands producten. Personeelerg vriendelijk en behulpzaam. Voldoende parkeerplaatsen en een zorgvuldig corona-beleid.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een top ervaring bij Dorcaswinkel Genemuiden. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Dorcaswinkel Genemuiden. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Dorcaswinkel Genemuiden. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter