Kringloopwinkel De Lap 2e kans voor alle spullen

Ontdek unieke tweedehands vondsten bij De Lap 2e kans – uw kringloopwinkel in Waspik voor kleding, meubels en meer!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

De Lap 2e kans voor alle spullen: Dé Kringloopwinkel in Waspik

Bent u op zoek naar een kringloopwinkel waar u uw spullen kunt doneren en kopen? Maak kennis met De Lap 2e kans voor alle spullen, dé kringloopwinkel in Waspik. Gelegen aan Arnoldus Verschurenstraat 20, 5165 AS Waspik, is deze winkel een ware schat voor liefhebbers van tweedehands items.

Wat kunt u naar de kringloopwinkel brengen?

De Lap 2e kans voor alle spullen accepteert donaties van verschillende tweedehands artikelen. Of het nu gaat om kleding, meubels, elektronica of boeken, u kunt uw gebruikte spullen bij deze kringloopwinkel inleveren. Door uw spullen te doneren, draagt u bij aan een duurzame manier van winkelen en helpt u anderen aan mooie tweedehands vondsten.

Waar moet u op letten in de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van een kringloopwinkel is het belangrijk om op bepaalde zaken te letten. In De Lap 2e kans voor alle spullen kunt u terecht voor kwalitatieve tweedehands producten, maar het is altijd verstandig om de items goed te controleren voordat u ze aanschaft. Let bijvoorbeeld op eventuele beschadigingen, de staat van elektronica en de algehele kwaliteit van het product.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij De Lap 2e kans voor alle spullen wordt een afspraak vooraf verplicht gesteld om te winkelen. Dit zorgt voor een gecontroleerde en veilige winkelervaring voor zowel de klanten als het personeel. De winkel biedt ook buitenafhaalopties aan voor degenen die liever vanuit hun auto winkelen. Bovendien is de kringloopwinkel rolstoeltoegankelijk en beschikt het over een genderneutraal toilet.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

De Lap 2e kans voor alle spullen biedt diverse unieke programma’s en extra services aan. Zo koopt deze kringloopwinkel ook tweedehands artikelen van particulieren. Dit maakt het niet alleen mogelijk om spullen te kopen, maar ook om ze te verkopen. Bovendien is De Lap 2e kans voor alle spullen LGBTQ+ vriendelijk en biedt het een aluminium blikjes inzamelprogramma aan.

Ontdek nog meer kringloopwinkels in Waspik

Naast De Lap 2e kans voor alle spullen zijn er meer kringloopwinkels te ontdekken in Waspik en omgeving. Neem eens een kijkje op Kringloop-info.nl voor een overzicht van de verschillende kringloopwinkels in deze stad. Hier vindt u ook informatie over openingstijden en andere nuttige details.

Dus, als u op zoek bent naar een duurzame manier van winkelen en wilt genieten van de schatten die tweedehands spullen te bieden hebben, bezoek dan De Lap 2e kans voor alle spullen in Waspik. Kom langs, doneer uw spullen, en ontdek prachtige tweedehands vondsten die het leven een beetje mooier maken.

1 gedachte over “Kringloopwinkel De Lap 2e kans voor alle spullen”

  1. ★★★★★

    Winkel leek gesloten, maar eigenaar stond buiten en wenkte ons binnen en verzet was zinloos :). Kopje koffie, mooie verhalen en accordion muziek. Als je accordions, fietsen, scooter, (elektrische) kinder auto s zoekt is dit wel DE plek. 4 loodsen(garages) vol met spullen. (Sommigen zelfs nieuw). Bijzondere ervaring. Meeste items zijn niet geprijsd. Lijkt meer verzamelaar dan verkoper. Gezien de hartelijke ontvangst en gezelligheid momentje 5 sterren.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter