Kringloopwinkel De Groene Vondst in Maastricht

Bezoek De Groene Vondst in Maastricht voor unieke kringloopvondsten: kleding, meubels, elektronica en meer – duurzaam winkelen op één plek!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-20:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

De Groene Vondst: De Perfecte Kringloopwinkel in Maastricht

Ben je op zoek naar een bijzondere kringloopwinkel in Maastricht? Dan is De Groene Vondst de plek voor jou! Deze unieke winkel, gelegen aan de Tongerseweg 57, 6213 GA Maastricht, wordt gerund door een vrouwelijke ondernemer en biedt een breed scala aan producten en services voor alle soorten shoppers.

Wat kun je meenemen naar De Groene Vondst?

Bij De Groene Vondst kun je terecht met allerlei items die je niet meer gebruikt. Denk hierbij aan kleding, keukenbenodigdheden, kleine meubels, elektronica en zelfs vintage en retro artikelen. Wat voor jou misschien niet meer bruikbaar is, kan een ware schat zijn voor een ander. Het is een geweldige manier om jouw spullen een tweede leven te geven en tegelijkertijd een steentje bij te dragen aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij De Groene Vondst?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel zoals De Groene Vondst is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Ten eerste is het altijd raadzaam om goed te controleren of de producten in goede staat verkeren voordat je ze aanschaft. Ook is het handig om te weten dat De Groene Vondst bekend staat om hun uitgebreide collectie kleding. Dus als je op zoek bent naar die ene unieke vintage outfit, dan is dit de perfecte plek om te zoeken!

Hoe werkt De Groene Vondst?

De Groene Vondst heeft zeer vriendelijk personeel dat je graag helpt bij het vinden van de perfecte items. De winkel is op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag geopend, maar houd er rekening mee dat op maandag, dinsdag en zondag de winkel gesloten is. Een ander uniek aspect van De Groene Vondst is hun sociale koffiehoek, waar je terecht kunt voor een gezellig praatje met buurtbewoners. Het sociale aspect staat hoog in het vaandel bij deze kringloopwinkel!

Unieke programma’s, kortingen en services

Naast hun reguliere aanbod heeft De Groene Vondst ook een aantal bijzondere programma’s en services. Zo organiseren ze regelmatig evenementen en workshops waar je aan kunt deelnemen. Daarnaast bieden ze speciale kortingen aan, zoals hun “Draai aan het Rad” actie, waar je kans maakt op mooie prijzen bij aankoop van bepaalde producten. Ook accepteert De Groene Vondst diverse betaalpassen, waardoor het betalen een fluitje van een cent is.

Breng een bezoek aan De Groene Vondst en ontdek zelf de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft. Vergeet niet om ook een kijkje te nemen op hun Facebook pagina voor meer informatie en updates over speciale evenementen. Kortom, deze kringloopwinkel is een must-visit voor iedereen die op zoek is naar unieke en duurzame items in Maastricht!

Keywords: Kringloop Maastricht, Kringloopwinkel Maastricht

4 gedachten over “Kringloopwinkel De Groene Vondst in Maastricht”

  1. ★★★★☆

    Kleine kringloopwinkel in Maastricht je kan er ook lekker kopje koffie drinken of anders fris voor 1 exclusief statiegeld vooral moeite voor kleine spullen jullie zijn welkom om eens te komen kijken

    Beantwoorden
  2. ★★★★☆

    Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel De Groene Vondst. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter