De Ecokring Kringloopwinkel in Bunnik

Ontdek duurzaam shoppen bij De Ecokring in Bunnik: boeken, kleding, meubels en meer. Ma-Za, bespaar en ga groen!

Adres & contact

 • De Ecokring Kringloopwinkel
  Molenweg 46, 3981 CC Bunnik
 • Telefoonnummer:
 • Website: de-ecokring.nl

Openingstijden

Maandag10:00-16:00
Dinsdag10:00-16:00
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Één van mijn favoriete kringloopwinkels! Altijd een leuke verrassende collectie die met zorg is uitgestalt in de winkel. Prijzen van de producten zijn ‘normaal’, niet te duur. Aardige eigenaar ook! Een van de vrouwelijke medewerkers maakt prachtige haakcreaties die te koop zijn voor een leuke prijs. In tegenstelling tot een andere review die ik las over de wc, mocht er vandaag wel een klant naar de wc in overleg. Kortom, aanrader deze kringloop!”

Laura Lola

“Superleuk. Lieve behulpzame vrijwilligers. Een echte kringloopwinkel want hergebruiken bijna alles. En door uitstekende zakelijke leiding garantie op continuïteit en zelfs betaalde banen voor langdurig werklozen.”

Petra Karreman

“Soms zijn er prachtige spullen zoals een oude spiegelkast met bewerkt hout. Vandaag was het niks gedaan, maar het loont de moeite er zo nu en dan even binnen te lopen.”

Pieter Feddema

Meer reviews lezen…

De Ecokring Kringloopwinkel: Duurzaam Tweedehands Winkelen in Bunnik

De Ecokring Kringloopwinkel is dé plek om duurzaam tweedehands te winkelen in Bunnik. Gevestigd aan de Molenweg 46, biedt deze kringloopwinkel een breed assortiment aan fantastische items op ieder vlak. Of je nu op zoek bent naar boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek of speelgoed, je kunt het allemaal vinden bij De Ecokring Bunnik.

Wat kun je bij De Ecokring Bunnik brengen?

Bij De Ecokring Bunnik kun je jouw tweedehands spullen een nieuw leven geven. Ben je bezig met het opruimen van je huis? Breng je boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek en speelgoed naar De Ecokring Bunnik. Zo maak je niet alleen ruimte in je huis, maar draag je ook bij aan een duurzame samenleving.

Waar moet je op letten bij De Ecokring Bunnik?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel is het belangrijk om goed op te letten. De Ecokring Bunnik heeft echter een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 sterren, wat aangeeft dat klanten tevreden zijn met hun ervaring. Uit de reviews blijkt dat het vriendelijke personeel en de betaalbare prijzen vaak worden genoemd.

Hoe werkt De Ecokring Bunnik?

De Ecokring Bunnik biedt naast een winkelbezoek ook verschillende diensten aan. Zo kun je bij De Ecokring Bunnik terecht voor bezorging van je gekochte spullen en het ophalen van spullen die je wilt doneren. Daarnaast heeft de kringloopwinkel een rolstoelvriendelijke parking en een rolstoeltoegankelijk toilet, zodat iedereen comfortabel kan winkelen.

Unieke programma’s, kortingen en services

Naast de standaard diensten biedt De Ecokring Bunnik ook nog een aantal unieke programma’s, kortingen en andere services aan. Zo is De Ecokring Bunnik te vinden op Marktplaats, waar je ook online kunt shoppen. Daarnaast accepteert De Ecokring Bunnik verschillende betaalmethoden, waaronder contant geld, betaalpassen en contactloos mobiel betalen. Ook creditcards worden geaccepteerd.

Volg De Ecokring Bunnik op social media

Mis geen enkel nieuwtje over De Ecokring Bunnik en volg de kringloopwinkel op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste updates over duurzaam tweedehands winkelen via de social media kanalen.

Breng een bezoek aan De Ecokring Kringloopwinkel in Bunnik en ontdek het plezier van duurzaam winkelen!

69 gedachten over “De Ecokring Kringloopwinkel in Bunnik”

 1. ★★★★☆

  Ik heb het personeel nu tijdens verschillende bezoekjes moeten aanhoren over buitenlanders die zomaar alles krijgen, dat het een schande is dat Wilders wordt uitgesloten, dat het vaccin mensen ziek maakt, dat we niet in een democratie leven, etc. Snappen ze niet dat dit zeer ongepast is? Gedraag je een beetje. Klanten zouden niet moeten worden blootgesteld aan zulke drek.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Juist naar deze kringloop gekomen vandaag maar zijn dicht vanwege vakantie. Helaas stond dit nergens online aangegeven maar enkel op de deur.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Personeel is ontzettend attent en kijkt uit voor de mensen die langskomen! Kan deze hele fijne plek alleen maar ontzettend aanraden!

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  They do not honor their agreements regarding the collection of items. After rescheduling the appointment several times, it turned out on the day itself that the appointment had not been saved properly. Then it just goes to the landfill.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Ik ben gewoon blij met deze eco kringloopwinkel in Bunnik. Goed assortiment. Eerlijke prijzen en het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Top!

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Na mijn eerste zeer lovende review kwam ik regelmatig bij deze kringloopwinkel. Ik heb er ook dozen vol spullen gebracht. Maar was er net getuige van dat een keurige oudere mevrouw, met een medisch probleem(!) keihard geweigerd werd van het toilet gebruik te maken! Een van de medewerkers was zo te zien nog wel bereid de dame van dienst te zijn. Haar collega hield het echter bij een botte weigering, terwijl ze haar bakje yoghurt leeglepelde. Heel bot. Ik zag dat de klant daarna naast haar auto op de parkeerplaats viel en ze moest huilen. Ik heb haar nog overeind geholpen. Ze voelde zich vernederd en had pijn. Werkelijk schandalig! Voor mij een reden mij nooit meer als klant bij de Ecokring Bunnik te vertonen. Laat staan om mijn spullen daar weg te geven. Er zijn nog veel meer kringloopwinkels waar wel service en empathie aan mensen wordt geboden. Ik ben zeer teleurgesteld.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel De Ecokring . Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een van mijn favoriete kringloopwinkels! Altijd een leuke verrassende collectie die met zorg is uitgestalt in de winkel. Prijzen van de producten zijn normaal , niet te duur. Aardige eigenaar ook! Een van de vrouwelijke medewerkers maakt prachtige haakcreaties die te koop zijn voor een leuke prijs. In tegenstelling tot een andere review die ik las over de wc, mocht er vandaag wel een klant naar de wc in overleg. Kortom, aanrader deze kringloop!

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel De Ecokring . Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Now in a new place, smaller accommodation and less choice?? A very nice employee. A very nice score indeed. Not for the trade but a nice viewing book with a good glass of wine…

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel De Ecokring . Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter