De Boedelhof “Zorgkringloop” in Vorden

Ontdek duurzaam winkelen bij De Boedelhof Zorgkringloop in Vorden – breed assortiment met topbeoordeling. Vind uw schat vandaag nog!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag09:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Alles staat overzichtelijke opgesteld .Bijna alles kun je er vinden bij vragen word je vriendelijk geholpen en helpen ze mee om de gekochte spullen in de auto te zetten al met al een leuk bedrijf om te bezoeken en je kunt er gratis parkeren”

Bart

“Ontzettend veel spullen zowel boven als beneden verdieping het is alleen jammer dat ze beneden nog al aan de prijzige kant zijn , niet uitgezocht de spullen en vragen er te veel voor , boven is het goedkoper en netjes”

Hermien Kw

“Vanochtend geweest en compliment aan alle vriendelijke medewerkers. Je wordt netjes gedag gezegd, leuk assortiment spullen en ook vriendelijke prijzen .”

I De bruin

Meer reviews lezen…

De Boedelhof “Zorgkringloop” in Vorden: Duurzaam winkelen met een groot assortiment

Zorgkringloop de Boedelhof is een kringloopwinkel gelegen in het prachtige Vorden, Gelderland. Met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 sterren, staat deze winkel bekend om zijn duurzame winkelmogelijkheden en brede assortiment. Ben je klaar voor een avontuur in de wereld van tweedehands winkelen? Lees dan snel verder en ontdek wat De Boedelhof te bieden heeft.

Wat kan je brengen naar Zorgkringloop de Boedelhof?

Bij Zorgkringloop de Boedelhof kan je diverse items brengen die je niet langer nodig hebt. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door je spullen naar De Boedelhof te brengen, draag je bij aan een duurzamere samenleving. Wanneer je specifieke vragen hebt over het brengen van goederen, kan je contact opnemen via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres.

Waar moet je op letten in de winkel?

Bij het bezoeken van Zorgkringloop de Boedelhof is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de items te letten. Omdat het hier om tweedehands spullen gaat, is het altijd goed om de staat van het product te controleren. Gelukkig heeft De Boedelhof een ruim winkeloppervlakte van circa 650 m2, waardoor je genoeg keuze hebt. Bovendien beschikt deze kringloopwinkel over een rolstoeltoegankelijke ingang, dus iedereen kan makkelijk binnenkomen.

Hoe werkt Zorgkringloop de Boedelhof?

Zorgkringloop de Boedelhof biedt een winkelervaring vol duurzaamheid en unieke vondsten. Je kan op dinsdag tot en met zaterdag de winkel bezoeken volgens de onderstaande openingstijden:

 • Dinsdag: 09:00-17:00
 • Woensdag: 09:00-17:00
 • Donderdag: 09:00-17:00
 • Vrijdag: 09:00-17:00
 • Zaterdag: 09:00-16:00

Naast het breed scala aan tweedehands items, biedt Zorgkringloop de Boedelhof verschillende diensten en faciliteiten. Zo kan je er goederen inleveren, waardoor je direct bijdraagt aan een duurzamere samenleving. Ook biedt De Boedelhof unieke programma’s, kortingen en andere services. Neem een kijkje op hun website voor meer informatie.

Kortom, Zorgkringloop de Boedelhof in Vorden is dé plek voor duurzaam winkelen. Met een groot assortiment aan boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels en nog veel meer, is er voor ieder wat wils. Bezoek de winkel binnen de openingstijden en ga op zoek naar de mooiste tweedehands vondsten. Help mee aan een duurzame toekomst en geef oude items een nieuw leven bij De Boedelhof!

Voor meer informatie over De Boedelhof, kijk op hun website. Vergeet ook niet om ze te volgen op Facebook en LinkedIn.

57 gedachten over “De Boedelhof “Zorgkringloop” in Vorden”

 1. ★★★★★

  Ontzettend veel spullen zowel boven als beneden verdieping het is alleen jammer dat ze beneden nog al aan de prijzige kant zijn , niet uitgezocht de spullen en vragen er te veel voor , boven is het goedkoper en netjes

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Vanochtend geweest en compliment aan alle vriendelijke medewerkers. Je wordt netjes gedag gezegd, leuk assortiment spullen en ook vriendelijke prijzen .

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Gezellige en een huiselijke kringloopwinkel, leuke artikelen te koop voor een leuk prijsje. Ik zou een kijkje gaan nemen.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel De Boedelhof “Zorg”. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Great cycle. A bit disordered and messy is nice, I think those modern thrift stores that look like regular stores are completely worthless.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Alles staat overzichtelijke opgesteld .Bijna alles kun je er vinden bij vragen word je vriendelijk geholpen en helpen ze mee om de gekochte spullen in de auto te zetten al met al een leuk bedrijf om te bezoeken en je kunt er gratis parkeren

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel De Boedelhof “Zorg”. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel De Boedelhof “Zorg”. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel De Boedelhof “Zorg”. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Geboden op een stoel en een mail gekregen dat ik hem mag ophalen. Op zaterdag binnen een uur gereageerd en krijg vervolgens de melding dat ze hem aan een ander verkocht hebben. Onbetrouwbaar en absoluut niet netjes. Het is overigens zaterdag en voor het paasweekend dus de meeste mensen moeten even een boodschap doen. Als je zo weinig geduld hebt dan moet je niet via marktplaats verkopen

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel De Boedelhof “Zorg”. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel De Boedelhof “Zorg”. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel De Boedelhof “Zorg”. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter