Berendsen Kringloop in Nieuw-Buinen

Ontdek duurzaam shoppen bij Berendsen Kringloop Nieuw-Buinen voor boeken, meubels, kleding en meer. Recycle en vind unieke schatten!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30-17:00
Woensdag09:30-17:00
Donderdag09:30-17:00
Vrijdag09:30-17:00
Zaterdag09:30-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Een mooie kringloopwinkel. Ik vond de prijzen zeker niet hoog. Deze week 50 procent korting op meeste spullen. Maar zelfs bij de volle prijs viel het erg mee. Mooie oude elektrische koffiemolen Van van nelle voor 5 euro. en een goed oorlogsboek van Onstwedde voor 1 euro. daarnaast een goede dames winterjas voor 4 euro. En ik kwam ook spullen tegen die niet bij andere kringloopwinkels te vinden zijn, of heel zelden. Zeer de moeite waard om even door heen te gaan. De vloer is ongelijk, in het centrale deel in elk geval lager dan andere plekken, verder mogelijk ook elders. Maar niet speciaal op gelet. , Maar zeker niet hinderlijk voor mensen die goed ter been zijn Sommige spullen moet je om zoeken, maar vragen kan altijd. toen ik er was was het vrij rustig.”

Baukje HOEKSTRA

“Een comfortabele plaats maar heeft een grotere en co√∂rdinatie-bestelling nodig en de prijzen beoordelen Meer ik heb een verschil gemeld in prijzen tussen hem en anderen maar een prachtige plek en een prachtig team en er is alles”

joudat Alfarah

“Mooie, grote kringloop waar echt van alles te vinden is, overzichtelijk, maar niet TE , zodat je nog lekker een beetje kunt snuffelen. Nette prijzen. Zeker een bezoek waard.”

Alex Moorlag

Meer reviews lezen…

Berendsen Kringloop: Duurzaam winkelen in Nieuw-Buinen

Berendsen Kringloop is een populaire kringloopwinkel gevestigd in het charmante Nieuw-Buinen. Met een gemiddelde beoordeling van 3.7/5 sterren is deze winkel zeker het bezoeken waard. Benieuwd naar wat je allemaal kunt verwachten? Lees verder en ontdek het!

Wat kan je brengen naar Berendsen Kringloop?

Bij Berendsen Kringloop zijn ze altijd op zoek naar mooie tweedehandsspullen. Dus als je overbodige items hebt die nog in goede staat verkeren, breng ze dan gerust langs. Denk aan boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichtingsartikelen, kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschappen. Door je spullen naar de kringloopwinkel te brengen, lever je een bijdrage aan duurzaam winkelen en draag je bij aan een circulaire economie.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Berendsen Kringloop?

Bij het winkelen bij Berendsen Kringloop is het belangrijk om op een paar dingen te letten. Ten eerste, hun prijzen worden regelmatig genoemd in reviews, wat aangeeft dat je hier kunt rekenen op betaalbare items. Verder bieden ze diverse betaalmogelijkheden aan, waaronder betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards. Houd er rekening mee dat de winkel op maandag en zondag gesloten is, maar op andere dagen kun je van 09:30 tot 17:00 uur terecht. Ook hebben ze een rolstoelvriendelijke parkeerplaats, wat het winkelen toegankelijk maakt voor iedereen.

Hoe werkt Berendsen Kringloop?

Berendsen Kringloop is een traditionele kringloopwinkel waar je naar hartenlust kunt rondsnuffelen tussen alle tweedehandsspullen. Je vindt er boeken, gereedschappen, huis- en inrichtingsartikelen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. De winkel biedt ook diverse diensten en faciliteiten, zoals een parkeerplaats. Daarnaast organiseren ze unieke programma’s en bieden ze regelmatig kortingen aan.

Berendsen Kringloop op social media

Mis geen enkel nieuwtje over Berendsen Kringloop en volg hun Facebook-pagina. Hier blijf je op de hoogte van al het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen. Volg Berendsen Kringloop via deze link: Berendsen Kringloop op Facebook.

Ben je benieuwd naar andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in de regio? Bekijk dan het complete overzicht van kringloopwinkels in Drenthe. Hier vind je nog meer mogelijkheden om duurzaam te winkelen en verborgen schatten te ontdekken.

Breng een bezoek aan Berendsen Kringloop in Nieuw-Buinen en laat je verrassen door het diverse aanbod en de betaalbare prijzen. Deze kringloopwinkel staat garant voor een unieke winkelervaring waarbij duurzaamheid centraal staat.

Laat hieronder een review achter