Welk type push up bh past bij jou?

Je zou kunnen denken dat een push up bh op zich een apart type bh is. Hoewel dit waar is, zijn er eigenlijk veel verschillende soorten bh’s onder de paraplu van push up-bh’s. In principe bestaat elk type beha dat je kunt kopen ook in push-upvorm. Dat betekent dat je veel keuzes hebt als het gaat om het uitkiezen van een push up bh die aan jouw behoeften voldoet. Grijp niet zomaar een push-up bh in je maat van de plank. Let juist goed op welk type bh het is voordat je hem koopt. 

 

Bedenk voordat je een push-up bh koopt waarom je hem wilt hebben. Wat draag jij bij je push-up bh? Demi push-up bh’s zijn vaak een populaire keuze voor vrouwen omdat de cups lager op je borsten komen en het decolleté beter zichtbaar maken. Als je een V-hals of lage, ronde hals tops of jurken wilt dragen, koop dan een demi push-up bh. Aan de andere kant wil je je prettig voelen in je push-up bh. Als een demi-push-up-bh je het gevoel geeft dat je buste niet goed vastzit of niet voldoende wordt ondersteund, ga dan voor een volledig bedekkende sport bh. Push-up-bh’s met volledige dekking werken beter als je iets strakker en niet laag uitgesneden wilt dragen. Deze bh’s geven je meer steun en comfort. Ze bieden vorm, vergroting en decolleté, terwijl je je de hele dag (of nacht) comfortabel en veilig voelt.

 

Push-upbeha’s werken hun push-upmagie uit met twee hoofdinstrumenten: beugels en vulling. Push-up bh’s met beugel zijn ontworpen om je borsten er meer gelift uit te laten zien dan in een traditionele Elomi bh. Vulling in push-up bh’s vult over het algemeen je buste en zorgt ervoor dat je borsten groter lijken dan ze in werkelijkheid zijn. Sommige push-up bh’s bevatten alleen beugels, sommige hebben alleen vulling en andere hebben een beetje (of veel) van beide. Dus welk type past het beste bij jou? Bepaal voordat je kiest het resultaat dat je van je push-up bh hoopt te krijgen. Wil je lift, vergroting of beide?

 

Over het algemeen hebben vrouwen met kleinere borsten meer baat bij push-up bh’s met vulling in plaats van beugels. Vulling helpt om kleine borsten groter te laten lijken en vergroot de hoeveelheid zichtbare decolleté die ze hebben. Ook hebben kleinere borsten over het algemeen niet zoveel lift nodig als grotere borsten, dus beugels zijn vaak niet nodig. Push-up-bh’s die alleen vulling bevatten, zijn ook comfortabeler en kunnen zowel vergroting als lift bieden. Als je op zoek bent naar een push-up bh die je buste zachtjes optilt en opvult, dan is vulling waarschijnlijk de beste keuze.

 

Push-up bh’s die alleen beugels bevatten, geven geen vergroting of extra vorm aan je borsten. Ze liften je buste zonder het er voller uit te laten zien. Push-upbeha’s met beugel zijn geschikt voor vrouwen met grotere borsten die niet geïnteresseerd zijn in het groter laten lijken van hun borsten. Deze beha’s tillen een grotere buste op en laten het er perkier uitzien zonder extra volume toe te voegen. Push-up-bh’s met alleen beugels zijn ook geweldig voor vrouwen die bang zijn dat hun borsten er onnatuurlijk uit zullen zien met een push-up-bh. Ze zorgen voor een lift die je decolleté en de parmantigheid van je borsten zichtbaar verbetert. Deze beha’s behouden echter de grootte en vorm van je natuurlijke borsten, zodat ze er op geen enkele manier nep uitzien of afwijken van hun normale staat.