Pareltjes vinden bij de kringloop

Vaak denken mensen dat je alleen iets leuks kan vinden als het nieuw uit de winkel komt. Dat is dus zeker weten niet zo. De kringloop bijvoorbeeld is de verzamelplek van verschillende spullen. Hier brengen mensen ook tassen heen die ze gewoon niet meer gebruiken maar iemand anders wel gunnen. Ga een keer langs en je zult zien wat je allemaal tegenkomt!

Je hebt een nieuwe tas nodig

Je twijfelt om een nieuwe tas aan te schaffen. Je oude die is een beetje versleten en gewoon aan vervanging toe. Nu kan je twee dingen doen. Je kunt de stad ingaan en een nieuwe halen voor de volle prijs. Of je gaat naar de kringloop en geeft een andere tas een tweede kans. 

De kringloop heeft niet per se lelijke tassen omdat ze al gebruikt zijn. Die tassen worden ook gesorteerd en bekeken of het nog wel verkoopwaardig is. Als het te erg versleten is dan is het niet meer verkoopwaardig en wordt ie niet meer verkocht. Er kunnen dus hele leuke spullen tussen zitten.

Wat voor tas kan je bij de kringloop halen

Er is niet per se een soort tas die je wel kan vinden en bepaalde tassen die je niet kan vinden. Het is zo dat het wel minder is dat je natuurlijk niet weet wat je daar hebt. Het aanbod is altijd anders. Je moet echt blijven kijken tot je iets geschikts vindt. Stel je zoekt echt specifieke rugzakken dan kan het lastig worden.

Je moet je echt aanpassen aan wat je vindt je kunt eigenlijk niet echt eisen stellen aan de spullen die je zoekt. Het kan wel maar je verkleint de kans dat je iets gaat vinden. Ben je aan het kijken naar schooltassenbijvoorbeeld voor de kinderen? Dan kan je zeker wat vinden alleen misschien niet specifiek wat ze willen. Dit geeft ook niet want dit haalt niet weg dat er gewoon leuke tassen aanwezig zijn in de kringloop.

Misschien dat zij zeggen ik wil een roze of oranje Peppa Big tas. Het kan dat die er is, maar dat weet je dus niet zeker. In een winkel weet je wat ze hebben en soms ook andere varianten dat zul je hier niet snel hebben. Aan de andere kant de tassen daar is er meestal maar één van. Dus het zijn wel unieke tassen omdat ze niet echt meer verkocht worden doordat het al van langer geleden is.

Je verrast jezelf eigenlijk ook een beetje hiermee. Want je weet van tevoren niet wat je gaat vinden. Je moet echt gewoon een dag kiezen erheen gaan en kijken wat je leuk vindt. Vind je iets leuk dan neem je t mee. Het meeste aanbod vind je qua tassen toch denk ik onder de sectie shopper tas. Dit zijn ook wel de meest gebruikte tassen onder de vrouwen dus daardoor zal je al een groter aanbod daarin hebben, maar ook hier kun je geen eisen stellen tot wat de tas allemaal heeft.