Kringloopwinkel Naarden Kringloper

Kringloopwinkel Naarden Kringloper. Deze populaire kringloop in Naarden is een zeer ruime winkel. De indeling is speels, geen grote afdelingen met allemaal dezelfde artikelen.Wel verschillende opstellingen door de hele winkel heen met zowel meubels als servies etc. Naast de gewone kringloopwinkel is een apart gedeelte met de naam De Passage, daar vinden we nieuwe artikelen, o.a. speelgoed, tegen zeer schappelijke prijzen.  Parkeren kan in de buurt.
Ga direct naar het verslag of bekijk de foto’s

Kringloopwinkel Naarden Kringloper

Kringloopwinkel Naarden Kringloper

Amsterdamsestraatweg 41
1411 AX Naarden
tel: 035 69 54 200
gratis ophaalservice: 0900-8998180

Openingstijden:
ma t/m vrij 09.30 – 17.30 uur
za 9.30 – 17.00 uur

Indeling en sortering

Men heeft in Kringloopwinkel Naarden Kringloper geprobeerd om aparte afdelingen te maken, maar toch is de indeling nogal moeilijk te doorgronden. De artikelen staan niet echt logisch bij elkaar. Kringloopwinkel Naarden Kringloper nodigt wel uit om eens rustig overal te snuffelen.
Er is een aparte, uitgebreide afdeling voor sieraden en snuisterijen. We zagen meerdere bruidsjurken te koop staan en zeker niet de lelijkste.

Kleding

Vergeten om hier op te letten.

Bezoekers oordelen in elk geval divers, zie onder: de een vindt het bij Kringloopwinkel Naarden Kringloper geweldig de ander vindt de V&D kwaliteit nog te min … Kwestie van smaak en eigen kledingbudget?

Speelgoed

In De Passage vindt u nieuw speelgoed tegen leuke prijzen. Tip voor Sinterklaas? In het naastgelegen pand ook een heel aardige tweedehands speelgoedafdeling. Voor de kinderen is er een springkussen en ook een kinderhoek met mogelijkheid om video te kijken. Heel kindvriendelijk!

Meubels

De meubels staan bij Kringloopwinkel Naarden Kringloper niet allemaal bij elkaar op één afdeling maar verspreid door de winkel. Ze zijn ruim opgesteld in een huiskamerachtige stijl, plezierig aangekleed met leuke accessoires. Daardoor kun je je een goed beeld vormen hoe iets thuis zal staan. En er is ook een heel groot aanbod aan Perzische kleden.

Servies

Servieskasten vind je door de hele winkel. het servies is schoon en kwalitatief goed aanbod en ruime keuze.

Boeken en platen

De boekenafdeling is heel goed ingericht, met vier aparte (qua sfeer van elkaar verschillende) riante leeshoeken. De boeken zijn keurig gerangschikt. De LP’s zijn op genre gesorteerd. Men heeft een gigantisch aanbod aan singles, die zijn helaas echter ongesorteerd.

Bruingoed en witgoed

Voor zo’n grote winkel een zeer beperkte afdeling elektronica. Het gaat daarbij vooral om TV’s. De onderdelen voor een stereoset zijn voordelig geprijsd.

Prijs-kwaliteitverhouding

De prijzen zijn bij Kringloopwinkel Naarden Kringloper iets boven het gemiddelde. De koopwaar is over het algemeen van goede kwaliteit, soms zelfs exclusief als je het vergelijkt met het aanbod van bv. Amsterdam. In het Gooi is het echter heel gebruikelijke (gemiddelde) kwaliteit.

Personeel

Het personeel werkt vrij onopgemerkt en dat in de positieve zin van het woord. Eén werknemer was bezig om serviesgoed op grondige wijze schoon te maken. Op de boekenafdeling waren enkele werknemers in alle rust bezig om te sorteren en op te ruimen.

Kringloopwinkel Naarden Kringloper heeft

een of meer paskamers een koffiehoek koffie, thee of fris(of via automaat) een of meer bezoekerstoiletten winkelmandjes en/of wagentjes gratis inpak- en/of verpakkingsmateriaal een website regelmatig een veiling of heeft andere speciale dagen nog andere diensten (zie bijzonderheden)

Bijzonderheden of andere opmerkingen

In de koffiehoek zien we twee vrolijke, grote schilderijen van ene Sandra. Zie ook bij de foto’s. De WC is helemaal op de bovenverdieping. Het was er kraakhelder. Er is zelfs een voorziening om een baby te verschonen.

Opvallend item

Gasbrandertje uit ‘grootmoeders tijd’. Zie foto.

Zelf gekocht bij Kringloopwinkel Naarden Kringloper

 • Twee leuke vaasjes van € 0,90 per stuk
 • Spel Stratego Tournament (Hertog Jan uitgave) voor € 1,20
 • EP: Sonja Bernd’t – Israelische volksliedjes € 0,40
 • EP: Cabaret Horlepiep – 13e lustrum VVSL € 0,40
 • 10-inch: Diverse artiesten – Mijnwerkersliedjes € 0,40
 • LP: Nederlandse Comedie – Kloris en Roosje € 1,00
 • LP: Nederlandse Comedie – Dona Diana € 1,00

Foto’s van Kringloopwinkel Naarden Kringloper

11 gedachten over “Kringloopwinkel Naarden Kringloper”

 1. ☆☆☆☆☆

  Hallo iedereen,
  Ik heb in naarden een fietsslot gekocht wat achteraf defect bleek.
  de sleutels waren met dik plakband op het slot vastgeplakt en het slot zat dicht zodat het niet zomaar te testen was.
  Op de site staat iets over garantie , maar ik werd weggestuurd van pech gehad eigen schuld zoek het maar uit.
  Dat ga ik dus doen.
  Het slot was ook nog gevaarlijk omdat het spontaan dicht kon vallen.
  Als klap op de vuurpijl moest ik bij het verlaten van kringloop naarden ook nog mijn tas open maken.
  Ik ben er kortom niet erg vrolijk van geworden. binnenkort ga ik nog eens met ze praten om het op te lossen, met medeneming van een printje over de op de website beloofde garantie en de ongepaste behandeling.
  het excuus was “wij zijn een sociale instelling” leek mij erg ongepast en een belediging voor andere die daar werken.
  Ik zal binnekort verslag doen van een volgende poging om er uit te komen. (het gaat om slechts 8,50 euro maar wat belangrijker is mijn behandeling door de chef…..)
  maar toch met vriendelijke groet
  jaq
   

 2. ☆☆☆☆☆

  Vandaag als vaste bezoeker  in Naarden geweest. De prijzen rijzen de pan uit. Een kunstkerstboom gezien van 95 euro, terwijl dezelfde bij de Action 29,95 kost. Tevens een schaal van 6.45 euro die we zelf bij de Action voor 5.45 nieuw gekocht hebben. Ik denk, dat net als bij de regering het regeeraccoord, voor de kringloper het prijsbeleid opengebroken moet worden. Jammer, want ze krijgen alles voor niets, maar de prijzen jonge jonge jonge. Ik was vaste bezoeker, maar het wordt nu bezoeker

 3. ☆☆☆☆☆

  Vandaag in Naarden geweest, vind het erg duur en niet overzichtelijk.
  Ben ook bij de kringloop in Eemnes geweest en die sprak mij zeker meer aan.
  Goede prijs en alles staat er zeer netjes, personeel zeer vriendelijk.
  Zeker de moeite waard voor iedereen om daar ook eens te kijken.
  Met vriendelijke groet,
  Demi     

 4. ☆☆☆☆☆

  Ik vind de “doorgaans simpele” personeelsleden erg onbeschoft tegenover de klanten,
  maar dat zal wel liggen aan hun gebrek aan sociale vaardigheden, daar moet dus aan gewerkt worden.
  Jammer dat mijn bericht verwijderd wordt, ze kunnen dus niet tegen kritiek.
  Alleen positieve reacties (naar hun kant ) blijven staan??

 5. ☆☆☆☆☆

  Ik ben superblij dat ik deze Kringloop winkel ontdekt heb. Vind het echt een super leuke winkel. Met een mooi assortiment en redelijke prijzen. Er zitten dingen tussen die te duur zijn maar die laat ik dan gewoon links liggen. 
  Het aanbod van de kleding is heel wisselend vind ik , de ene keer slaag ik heel goed de andere keer vind ik niks. Ik ben laatst met mijn moeder geweest en we zijn er de hele middag geweest en gingen met een tas vol de winkel uit (en dat voor nog geen 10 euro)  

 6. ☆☆☆☆☆

  Wat een mooie en gezellig kringloop in Naarden,
  Ben er vorige week geweest met een vriendin en ik ben met mooie spullen thuis gekomen, het is mooi opgezet en ook gezellig dat je er kunt zitten voor een kop koffie.
  Binnenkort maar weer terug, het is niet te vergelijken met wat wij in de omgeving van Soest hebben !!!!!
  zeer de moeite waard om terug te komen

 7. ☆☆☆☆☆

  Erg leuk al die verslagen van deze site, super handig!

  Ik vind naarden een leuke kringloper, ben er al vaak geweest.
  Enige nadeel is dat als iets ongeprijsd is dat ze zonder pardon de spullen van je innemen en je moet dan een week wachten tot het weer geprijsd is bij het sorteercentrum..?
  Ik vind dit wel een aparte gang van zaken, ze zijn immers een kringloopwinkel, alles wat ze krijgen is gratis..

  • ☆☆☆☆☆

   ik heb ze vannochtend spullen aangeboden een hele mooi grote buffetkast 2-delig, en een wand kast wat tevens een televisiemeubel is en een hoge vitrine….ze vonden dat het beschadigd was en zeiden dat ze het niet konden verkopen…sorry hoor maar nieuw is het niet nee,maar beschadigd ook niet…en zijn zat mensen die weinig geld hebben en die dit heel graag zouden willen daarvoor bestaat er een kringloop toch? heb dus het GAD moeten belllen…en gelukkig stonden er vanmiddag mensen aan me deur die het heel graag wilde hebben omdat ze geen geld hebben om dingen te kopen….van mij hebben ze het gratis gehad, omdat ik heel blij ben dat er mensen mee geholpen zijn…

 8. ☆☆☆☆☆

  Jammer dat er weinig zichtbaar is v/d soms prachtige combinaties van de meubels gecombineerd met het kleingoed.

 9. ☆☆☆☆☆

  Ben vaker in de kringloopwinkel in Naarden geweest er is voor de klant daar een prettige sfeer verder wil ik me hier mee aanbieden als vrijwilliger m.v.g. Afz erik

  • ☆☆☆☆☆

   Leuk Erik,

   Stap de volgende keer als je er bent even binnen bij de bedrijfsleidster voor wat meer informatie!

   Groet van Susan.

Reacties zijn gesloten.