Kringloopwinkel Naarden Kringloper. Deze populaire kringloop in Naarden is een zeer ruime winkel. De indeling is speels, geen grote afdelingen met allemaal dezelfde artikelen.Wel verschillende opstellingen door de hele winkel heen met zowel meubels als servies etc. Naast de gewone kringloopwinkel is een apart gedeelte met de naam De Passage, daar vinden we nieuwe artikelen, o.a. speelgoed, tegen zeer schappelijke prijzen.  Parkeren kan in de buurt.
Ga direct naar het verslag of bekijk de foto’s

Kringloopwinkel Naarden Kringloper

Kringloopwinkel Naarden Kringloper

Amsterdamsestraatweg 41
1411 AX Naarden
tel: 035 69 54 200
gratis ophaalservice: 0900-8998180

Openingstijden:
ma t/m vrij 09.30 – 17.30 uur
za 9.30 – 17.00 uur

Indeling en sortering

Men heeft in Kringloopwinkel Naarden Kringloper geprobeerd om aparte afdelingen te maken, maar toch is de indeling nogal moeilijk te doorgronden. De artikelen staan niet echt logisch bij elkaar. Kringloopwinkel Naarden Kringloper nodigt wel uit om eens rustig overal te snuffelen.
Er is een aparte, uitgebreide afdeling voor sieraden en snuisterijen. We zagen meerdere bruidsjurken te koop staan en zeker niet de lelijkste.

Kleding

Vergeten om hier op te letten.

Bezoekers oordelen in elk geval divers, zie onder: de een vindt het bij Kringloopwinkel Naarden Kringloper geweldig de ander vindt de V&D kwaliteit nog te min … Kwestie van smaak en eigen kledingbudget?

Speelgoed

In De Passage vindt u nieuw speelgoed tegen leuke prijzen. Tip voor Sinterklaas? In het naastgelegen pand ook een heel aardige tweedehands speelgoedafdeling. Voor de kinderen is er een springkussen en ook een kinderhoek met mogelijkheid om video te kijken. Heel kindvriendelijk!

Meubels

De meubels staan bij Kringloopwinkel Naarden Kringloper niet allemaal bij elkaar op één afdeling maar verspreid door de winkel. Ze zijn ruim opgesteld in een huiskamerachtige stijl, plezierig aangekleed met leuke accessoires. Daardoor kun je je een goed beeld vormen hoe iets thuis zal staan. En er is ook een heel groot aanbod aan Perzische kleden.

Servies

Servieskasten vind je door de hele winkel. het servies is schoon en kwalitatief goed aanbod en ruime keuze.

Boeken en platen

De boekenafdeling is heel goed ingericht, met vier aparte (qua sfeer van elkaar verschillende) riante leeshoeken. De boeken zijn keurig gerangschikt. De LP’s zijn op genre gesorteerd. Men heeft een gigantisch aanbod aan singles, die zijn helaas echter ongesorteerd.

Bruingoed en witgoed

Voor zo’n grote winkel een zeer beperkte afdeling elektronica. Het gaat daarbij vooral om TV’s. De onderdelen voor een stereoset zijn voordelig geprijsd.

Prijs-kwaliteitverhouding

De prijzen zijn bij Kringloopwinkel Naarden Kringloper iets boven het gemiddelde. De koopwaar is over het algemeen van goede kwaliteit, soms zelfs exclusief als je het vergelijkt met het aanbod van bv. Amsterdam. In het Gooi is het echter heel gebruikelijke (gemiddelde) kwaliteit.

Personeel

Het personeel werkt vrij onopgemerkt en dat in de positieve zin van het woord. Eén werknemer was bezig om serviesgoed op grondige wijze schoon te maken. Op de boekenafdeling waren enkele werknemers in alle rust bezig om te sorteren en op te ruimen.

Kringloopwinkel Naarden Kringloper heeft

een of meer paskamers een koffiehoek koffie, thee of fris(of via automaat) een of meer bezoekerstoiletten winkelmandjes en/of wagentjes gratis inpak- en/of verpakkingsmateriaal een website regelmatig een veiling of heeft andere speciale dagen nog andere diensten (zie bijzonderheden)

Bijzonderheden of andere opmerkingen

In de koffiehoek zien we twee vrolijke, grote schilderijen van ene Sandra. Zie ook bij de foto’s. De WC is helemaal op de bovenverdieping. Het was er kraakhelder. Er is zelfs een voorziening om een baby te verschonen.

Opvallend item

Gasbrandertje uit ‘grootmoeders tijd’. Zie foto.

Zelf gekocht bij Kringloopwinkel Naarden Kringloper

  • Twee leuke vaasjes van € 0,90 per stuk
  • Spel Stratego Tournament (Hertog Jan uitgave) voor € 1,20
  • EP: Sonja Bernd’t – Israelische volksliedjes € 0,40
  • EP: Cabaret Horlepiep – 13e lustrum VVSL € 0,40
  • 10-inch: Diverse artiesten – Mijnwerkersliedjes € 0,40
  • LP: Nederlandse Comedie – Kloris en Roosje € 1,00
  • LP: Nederlandse Comedie – Dona Diana € 1,00

Foto’s van Kringloopwinkel Naarden Kringloper