Bezoekersverslag door Esther

Kringloop Driebergen is te omschrijven als netjes. Als je aankomt moet je eerst door een steegje en dan kom je in de winkel. Wat opvalt is dat bv al het glas en servieswerk goed schoon zijn. Op het moment van mijn bezoek was er veel keuze op het gebied van de kerst. Veel verschillende decoratieartikelen.

Kringloop Driebergen

Traaij 49 C
3971 GC Driebergen
0844 300 123

Openingstijden:
maandag 13.00 – 18.00 uur
dinsdag t/m vrijdag 10.00 – 18.00 uur
zaterdag 10.00 – 17.00 uur
Actuele advertenties
op Marktplaats

 

Indeling en sortering

Alles is zeer netjes en goed gesorteerd. Het is een duidelijke indeling van de winkel en je weet snel waar je moet zijn. Prettig voor de klant is dat bv het glaswerk op kleur is gesorteerd. Je ziet dat er aandacht aan is besteed.

Kleding

Het is niet een hele grote winkel en de kleding was ook niet een grote afdeling. Het was netjes, de prijzen zijn niet hoog, maar wat ik zag was het niet zeer modieus of bekende merken. Maar, dit was mijn 1e bezoek aan deze winkel en wie weet is dit soms anders.

Meubels

Niet een grote afdeling in deze verstiging. Er zijn ook andere vestigingen die denk ik meer de grotere spullen hebben. Hier waren wat stoelen, kleine salontafels en dergelijk te vinden. Leuk was dat ze die ook op een prettige manier hebben neergezet. Bijvoorbeeld ook een lleeshoek gemaakt bij de boeken.

Servies

Netjes, schoon en op kleur gesorteerd. Er was veel op het geboed van glas, kopjes, opvallend veel mooie melk en suikerstelletjes en serviesonderdelen zoals mooie schalen. Ze hadden zowel strak / wit / modern als met een gouden randje en bloemen.

Speelgoed

Niet een hele grote afdeling. Kwam voor mij wat rommelig over.

Boeken en platen

Wel een grote afdeling (relatief gezien) hadden goede verdeling kinderboeken en voor volwassenen. Zitje erbij om even rustig te kijken of het iets voor je is. Zag veel CD’s, maar geen DVD’s of platen.

Elektronica

Relatief kleine afdeling, zag er nog een beetje rommelig uit… Niet echt aantrekkelijk om hier te kijken.

Prijs-kwaliteitverhouding

Ik vond de prijzen aangenaam. Soms schoot het wel een beetje naar boven, bijvoorbeeld een witte schaal voor 3,50 euro. Maar ik heb bv een kristallen vaasje gekocht voor 0.70 eurocent en dat is prima.

Personeel

Vriendelijk en goed aanwezig in de winkel.

Overig

Deze kringloopwinkel:

  • heeft een of meer paskamers
  • heeft geen koffiehoek
  • heeft geen bezoekerstoiletten
  • heeft winkelmandjes en/of wagentjes
  • heeft (gratis) inpak- en/of verpakkingsmateriaal
  • heeft een eigen website

Zelf gekocht (wat? prijs?)

  • Een glazen cloche > 3.50 euro
  • decoratie voor in de kerstboom > 2 x 0.50 euro
  • Kristallen vaasje > 0.70 euro